Stiri Crypto 8 Aprilie 2022: Tradesilvania incheie un parteneriat cu TechVentures pentru a facilita achizitia de active digitale; Hedera lanseaza fond de investitii in produse Metaverse; Organizatia Terra achizitioneaza AVAX in valoare 200 milioane USD

Stiri Crypto 8 Aprilie 2022: Tradesilvania incheie un parteneriat cu TechVentures pentru a facilita achizitia de active digitale; Hedera lanseaza fond de investitii in produse Metaverse; Organizatia Terra achizitioneaza AVAX in valoare 200 milioane USD
  • Tradesilvania a incheiat un parteneriat strategic cu TechVentures Bank prin care clientii pot accesa in siguranta activele digitale, in deplina conformitate legislativa si cu aplicarea celor mai bune practici din domeniul cunoasterii clientelei de la nivel international. Parteneriatul vine dupa un studiu efectuat de IPSOS si Tradesilvania, care arata ca 4 din 10 romani care au auzit de crypto detin sau au avut in posesie criptomonede, iar 8 din 10 romani au declarat ca intentioneaza sa investeasca in active digitale in viitorul apropiat.
  • Hedera Hashgraph a lansat un fond de investitii in Metaverse. Platforma blockchain planuieste sa investeasca 250 de milioane USD in realitatea virtuala si produse Metaverse. Fondul Metaverse vizeaza proiecte care implica jocuri din spatiul virtual, piata NFT si proiecte descentralizate bazate pe noile tehnologii Web3.
  • Terraform Labs si Luna Foundation Guard au achizitionat unitati AVAX in valoare de 200 de milioane de USD de la Fundatia Avalanche. Terraform Labs, compania responsabila pentru dezvoltarea tehnologiei blockchain Terra, a schimbat 100 de milioane USD in criptomoneda nativa LUNA cu AVAX. Luna Foundation, o organizate non-profit responsabila pentru dezvoltarea rezervelor de moneda stabila UST (dezvoltata de Terra), a folosit UST pentru a cumpara inca 100 de milioane USD in AVAX. Achizitia este menita sa consolideze pozitia UST, un stablecoin legat de pretul dolarului american, care are o capitalizare de piata de aproximativ 16.7 miliarde USD.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!