Stiri Crypto 8 August 2022: Compania de bijuterii Tiffany a lansat produse pentru piata NFT; Platforma Magic Eden va accepta plati in Ethereum; TRON (TRX) inregistreaza o crestere TVL cu 6 miliarde USD

Stiri Crypto 8 August 2022: Compania de bijuterii Tiffany a lansat produse pentru piata NFT; Platforma Magic Eden va accepta plati in Ethereum; TRON (TRX) inregistreaza o crestere TVL cu 6 miliarde USD
  • Tiffany, compania de bijuterii de lux, a lansat o colectie de produse CryptoPunk, cu un pret de 30 ETH fiecare. Un total de 250 de produse NFT au fost lansate in urma proiectului dezvoltat impreuna cu CryptoPunks. Cumparatorii pot conecta produsele Tiffany cu colectia personala de NFT CryptoPunk.
  • Magic Eden, platforma de tranzactii NFT dezvoltata de Solana, a anuntat implementarea criptomonedei Ethereum. Magic Eden este liderul de piata in domeniul activelor NFT bazate pe tehnologia Solana si cauta sa se stabileasca ca un jucator important in piata Ethereum, printr-o combinatie de tehnologii blockchain.
  • TRON (TRX) continua sa se dezvolte in ciuda miscarilor imprevizibile ale pietei. In iulie, Tron a inregistrat o crestere a indicelui TVL cu 6 miliarde USD, ceea ce se datoreaza unui interes ridicat pentru tehnologiile DeFi. TVL (Total Value Locked) se refera la totalul activelor depozitate, in contextul platformelor de tranzactionare descentralizate. Se estimeaza ca Tron are un Total Value Locked mai mare decat Polygon, Solana si Avalanche.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!