Stiri Crypto 8 Martie 2022: Variatii modeste pe piata crypto; Joe Biden pregateste ordin executiv pe tema crypto; Companie de tranzactionare NFT ajunge la valoare de 2.5 miliarde USD

Stiri Crypto 8 Martie 2022: Variatii modeste pe piata crypto; Joe Biden pregateste ordin executiv pe tema crypto; Companie de tranzactionare NFT ajunge la valoare de 2.5 miliarde USD
  • In ultimele 24 de ore, Bitcoin (BTC) a fost tranzactionat la un pret stabil in jurul valorii de 38.000 USD. Majoritatea criptomonedelor importante au inregistrat variatii modeste de sub 3%, Binance (BNB) fiind singura criptomoneda majora care a crescut cu peste 3%. Datorita incertitudinii razboiului din Ucraina, expertii se asteapta ca perioada de volatilitate crescuta in pietele financiare si in spatiul crypto sa continue.
  • Potrivit Bloomberg, Presedintele SUA Joe Biden urmeaza sa semneze saptamana aceasta un ordin executiv care prezinta strategia guvernului american pentru reglementarea crypto. Expertii se asteapta ca ordinul executiv sa propuna analiza criptomonedei Bitcoin, monedelor stabile (stablecoins) si jetoanelor NFT. Administratia Biden va coordona eforturile de reglementare impreuna cu autoritatile financiare nationale.
  • Immutable, o platforma australiana de tranzacΘ›ionare NFT a completat o runda de finantare de 200 de milioane USD. Printre investitori se numara Temasek, o firma de investitii detinuta de guvernul Singapore, gigantul tehnologic chinez Tencent si Animoca Brands, compania din spatele The Sandbox, un joc de tip Metaverse. In urma ultimei runde de finantare, Immutable a ajuns la o valoare de 2.5 miliarde USD.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!