Stiri Crypto 9 August 2022: Jocurile blockchain dezvolta adoptia tehnologiei Web3; Nepal exploreaza posibilitatea unui CBDC; Thailanda analizeaza beneficiile aduse de monedele CBDC si tehnologia blockchain

Stiri Crypto 9 August 2022: Jocurile blockchain dezvolta adoptia tehnologiei Web3; Nepal exploreaza posibilitatea unui CBDC; Thailanda analizeaza beneficiile aduse de monedele CBDC si tehnologia blockchain
  • Robbie Ferguson, cofondatorul Immutable, o companie de jocuri NFT, a spus ca se asteapta ca jocurile blockchain sa devina forta principala din spatele adoptiei la scara larga a tehnologiei Web3. Immutable a strans in martie 200 de milioane USD intr-o runda de finantare, iar in iunie a lansat un fond de investitii pentru a accelera adoptia jocurilor Web3.
  • Nepal Rastra Bank, banca centrala a statului Nepal, a propus o revizuire a legislatiei nationale, care permite autoritatilor explorarea in detaliu a posibilitatilor unei monede centrale digitale (CBDC). Banca centrala a dezvoltat un un grup de lucru, insarcinat cu datoria de a gasi solutii eficiente pentru un CBDC (Central Bank Digial Currency) corespunzator cu legislatia si reglementarile impuse la nivel national si international.
  • Banca Thailandei intentioneaza sa avanseze dezvoltarea unei monede digitale de stat (CBSC), accesibila pentru publicul larg. Autoritatile centrale au explicat faptul ca in prezent analizeaza beneficiile si riscurile unui CBDC thailandez si ca studiul face parte dintr-o initiativa care evalueaza tehnologia blockchain la scara larga.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!