Aeternity platformă de tipping online pentru creatorii de conținut social- Creatorii de conținut ce folosesc serviciul Coil pot primi plățile pe Uphold- Yiedl anunță o piață de desfacere pentru închirieri și credite ipotecare NFT - 01-06-2020

Compania blockchain Aeternity și-a lansat unealta de monetizare socială „Superhero”, definind platforma ca „prima unealtă de plată instant peer-to-peer, descentralizată, pentru plata bunurilor digitale, sau a conținutului social.”

Aeternity platformă de tipping online pentru creatorii de conținut social- Creatorii de conținut ce folosesc serviciul Coil pot primi plățile pe Uphold- Yiedl anunță o piață de desfacere pentru închirieri și credite ipotecare NFT - 01-06-2020

Aeternity lansează o platformă de tipping online pentru creatorii de conținut social

Compania blockchain Aeternity și-a lansat unealta de monetizare socială „Superhero”, definind platforma ca „prima unealtă de plată instant peer-to-peer, descentralizată, pentru plata bunurilor digitale, sau a conținutului social.”

Extensia este sprijinită de browserele crypto-friendly precum Brave și Opera, în adaos la Firefox și Chrome, dar este disponibilă și pe mobil în varianta iOS și Android.

Superhero sprijină exclusiv tipping-ul în varianta monedelor ce aparțin Aeternity, AE și folosește un widget ce poate fi înclus pe blog-uri și website-uri. Utilizatorii pot cumpăra vouchere de 5, 10 sau 15 Euro la contravaloarea AE, prin PayPal sau BitPay și pot folosi de asemenea atomic swap pentru achiziționarea de vouchere cu Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Dai (DAI), Wrapped Bitcoin (WBTC), sau USD Coin (USDC) cu cerințe reduse de KYC. Aplicația descentralizată presupune un portofel electronic gratuit și un widget ce faciliteză tips-urile dintre creatorii de content și consumatorii acestuia.

Totodată, Superhero plătește instant creatorii de content, fără a aplica niciun comision pentru aceasta.

„Monetizarea conținutului a reprezentat un război istoric între agențiile de publicitate terțe, hoții de date, platformele de hosting și creatorii de content înșiși. Superhero repune controlul în mâinile oamenilor, făcând ca sprijinirea creatorilor din orice industrie să fie mai ușoară ca niciodată” – Yanislav Mahalov, fondator Aeternity. (Sursa EN)

Creatorii de conținut ce folosesc serviciul Coil pot primi de acum plățile, folosind portofelele electronice Uphold

Platforma digitală de plăți Uphold a încheiat un parteneriat cu furnizorul de servicii de monetizare web Coil, folosind protocolul Interledger, ce permite creatorilor de conținut care deja foloseau serviciul, să selecteze platforma ca pe un portofel electronic, unde își vor putea primi plățile în peste 50 de monede, atât fiat, cât și digitale, în peste 34 de țări.

Alegerea Uphold de către Coil, ca furnizor pentru portofele electronice vine odată cu lansarea plugin-ului Coil Web Monetization, ce permite redactorilor și creatorilor de conținut ce folosesc platforma WordPress să-și monetizeze conținutul, și totodată să poată lucra pe aceasta ad-free.

Fondatorul Coil, Stefan Thomas spune că acest plugin va oferi „mai multă libertate de alegere și mai puține bătăi de cap” pentru creatorii de conținut, iar în același timp, consumatorii lor se vor elibera de „abonările obositoare și problemele de confidențialitate asociate reclamelor invazive.”

Uphold are peste 2 milioane de clienți, și sunt responsabili de tranzacții în valoare de peste 6 miliarde $, în 184 de țări, de la înființarea lor, în 2015. Platforma oferă utilizatorilor săi mai multe opțiuni de plată, atât cu monede fiat, cât și crypto, iar de curând au anunțat adăugarea la portofoliu și a monedelor Tether (USTD), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) și DAI. (Sursa EN)

Yiedl anunță o piață de desfacere pentru închirieri și credite ipotecare NFT

O nouă companie din Tokio, Yiedl plănuiește să lanseze prima piață P2P pentru închirieri și credite ipotecare NFT. Fondatorul și directorul executiv al Yiedl, Kohshi Shiba, a declarat că platforma va sprijini o multitudine de tokeni, întrucât majoritatea bunurilor din viața reală devin tokenizate, și va include o piață P2P în care utilizatorii își pot propune proprii termeni pentru împrumuturi sau închirieri.

Totodată, în cazul în care rambursarea unui împrumut nu este efectuată la timp, NFT sunt automat returnați titularului, întregul proces având loc fără intermediari.

Pentru a înlesni accesul facil la platformă, Yiedl a modificat standardul ERC-721, adăugând două noi clase de utilizatori. „Motivul pentru aceasta este că susținerea în mod standard a trei clase de utilizatori permite dezvoltatorilor de aplicații să își asume faptul că tokenii pot fi închiriați sau colateralizați, ceea ce era imposibil cu ERC-721. Proprietarii de NFT întâmpinau probleme atunci când doreau să închirieze sau să garanteze tokenii nefungibili (NFT), întrucât dreptul de proprietate trecea în dreptul deținătorului adresei contractului, sau chiriașului.”

Multe companii văd NFT devenind una dintre cele mai folosite metode pentru activele crypto, cu atât mai mult cu cât gaming-ul blockchain și tokenizarea activelor vor expune și publicului larg, tehnologia registrelor distribuite (DLT). (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.