Știri crypto & Bitcoin - Aceste tweet-uri Bitcoin au fost cu mult înaintea timpului lor - Square Inc. a lui Jack Dorsey va investi 5 milioane $ în facilitatea de minare Bitcoin, Blockstream – 15-09-2021

Bitcoin a luat naștere în 2009. Mai mult de un deceniu mai târziu, privim înapoi la o cantitate enormă de dezvoltare care a construit o industrie înconjurătoare ...

Știri crypto & Bitcoin - Aceste tweet-uri Bitcoin au fost cu mult înaintea timpului lor - Square Inc. a lui Jack Dorsey va investi 5 milioane $ în facilitatea de minare Bitcoin, Blockstream – 15-09-2021

Aceste tweet-uri Bitcoin au fost cu mult înaintea timpului lor

Bitcoin a luat naștere în 2009. Mai mult de un deceniu mai târziu, privim înapoi la o cantitate enormă de dezvoltare care a construit o industrie înconjurătoare, completată cu alte blockchains, active și soluții. Unii oameni au știut despre Bitcoin (BTC) în primii săi ani. O privire retrospectivă prin istoria Twitter dezvăluie câteva tweet-uri care au fost cu mult înaintea timpului lor.

În 2010, un utilizator de Twitter a văzut potențialul Bitcoin, dar și-a exprimat scepticismul cu privire la viitorul său. Nu știa cât de comun va deveni termenul Bitcoin, apărând ca subiect în numeroase interviuri și reportaje la știri de interes general.

„Tocmai am aflat despre bitcoin.org. Probabil că nu va ieși din sfera tocilarilor, dar are câteva idei foarte bune despre sistemele de monedă electronică”

- Jacob Farkas (@farktronix) 16 noiembrie 2010

Altcineva de pe Twitter a crezut că este în spatele jocului, în 2010! Tweet-ul arată data postării la 1 decembrie 2010. Prețul Bitcoin pentru acea zi a atins un maxim de aproximativ 0,23 $ pe BTC, potrivit BraveNewCoin BTC Liquid Index, de la TradingView. Pentru referință, Bitcoin a atins niveluri de peste 60k $ pe monedă în aprilie 2021.

Un alt utilizator de pe Twitter și-a încasat cadoul de Crăciun din 2011 pentru activul digital. Dacă au păstrat BTC până în 2021, decizia lor a plătit probabil randamente procentuale notabile, pe baza acțiunii prețurilor de atunci. (Sursa EN)

Square Inc. a lui Jack Dorsey va investi 5 milioane $ în facilitatea de minare Bitcoin, Blockstream

Square Inc, o companie de plăți mobile crypto-friendly, plănuiește să investească 5 milioane $ într-o instalație de minare Bitcoin (BTC), alimentată cu energie solară pentru Blockstream Mining, oferind o perspectivă suplimentară asupra sprijinului continuu al lui Jack Dorsey pentru infrastructura blockchain.

Chris Cook, directorul de informații al Blockstream, a anunțat parteneriatul de colaborare sâmbătă, unde a prezentat planurile de construire a instalației de minare open-source, la una dintre operațiunile Blockstream din Statele Unite.

"Împreună, plănuim să oferim transparență publică prin împărtășirea economiei proiectului și a cunoștințelor pe care le-am dobândit prin construirea unei minări Bitcoin alimentată cu energie regenerabilă", a spus el, adăugând:

"În cele din urmă, sperăm să demonstrăm modul în care minarea de Bitcoin, în combinație cu energia regenerabilă, poate contribui la impulsionarea tranziției către o energie curată."

Pe lângă furnizarea de rapoarte periodice cu privire la stadiul proiectului, noua inițiativă va cuprinde, de asemenea, un așa-numit tablou de bord public de performanță, unde oricine poate extrage în timp real măsurători ale instalației de minare.

Minarea de Bitcoin a fost subiectul unei examinări mediatice extreme după ce Elon Musk, CEO-ul Tesla, a decis să nu mai accepte plăți în BTC pentru mașinile Tesla, invocând preocupări grave legate de mediu.

Michael Saylor, de la MicroStrategy, a intermediat luna trecută un armistițiu între Musk și comunitatea de minare a Bitcoin, aducând ambele părți la masa discuțiilor la nivel înalt. În urma întâlnirii a rezultat Consiliul de minare Bitcoin, condus de industrie, iar miners au promis să accelereze inițiativele de sustenabilitate. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum