Știri crypto & Bitcoin - Afacerile crypto vor fi recompensate pe termen lung, spune CEO-ul Voyager - Platforma de tokeni de securitate, Bitfinex, intră în funcțiune în Kazahstan – 25-07-2022

Știri crypto & Bitcoin - Afacerile crypto vor fi recompensate pe termen lung, spune CEO-ul Voyager - Platforma de tokeni de securitate, Bitfinex, intră în funcțiune în Kazahstan – 25-07-2022

Afacerile crypto vor fi recompensate pe termen lung, spune CEO-ul Voyager

Conducerea afacerilor crypto este o călătorie dificilă, care nu este pentru cei slabi de inimă. Cu toate acestea, potrivit lui Stephen Ehrlich, co-fondator și CEO al Voyager Digital, răbdarea este cheia, iar recompensele vor veni pe termen lung.

Mulți au investit timp și bani în dezvoltarea unor afaceri legate de criptomonede. Rapoartele care detaliază anul 2021 arată că investiții în valoare de peste 30 de miliarde de dolari au curs din partea fondurilor de capital de risc. Ehrlich a declarat că aceste VC-uri și companii private vor fi cu siguranță răsplătite pe termen lung pentru credința lor în crypto. Mai mult, acesta crede, de asemenea, că investitorii din companiile publice vor culege, de asemenea, recompense.

"În 2021, Bitcoin a depășit toate clasele majore de active, depășind țițeiul, NASDAQ, S&P 500 și aurul. În plus, numărul de "hodleri" are o tendință pozitivă, semnalând viabilitatea pe termen lung a crypto."

Co-fondatorul platformei de tranzacționare crypto tranzacționate la bursă observă, de asemenea, că creșterea globală a ecosistemului crypto se manifestă prin introducerea unor programe de beneficii care permit companiilor să le ofere oportunitatea angajaților să ia o parte din salariu în Bitcoin (BTC).

"O astfel de adoptare la scară largă este un semn incredibil - nu numai că oamenii sunt dispuși să cumpere și să tranzacționeze crypto, dar sunt dispuși și să muncească pentru asta. Ca societate, progresăm într-o direcție care pune mai multe rezerve de valoare în criptomonede."

Când a fost întrebat dacă gestionarea afacerilor crypto este profitabilă, Ehrlich a împărtășit cu plăcere propria sa experiență în cadrul companiei sale. "Cel mai recent trimestru al Voyager a fost cel mai bun trimestru al nostru, așa că, cu siguranță, consider că este un moment excelent pentru a fi în crypto", a spus acesta. (Sursa EN)

Platforma de tokeni de securitate, Bitfinex, intră în funcțiune în Kazahstan

Importantul exchange crypto, Bitfinex avansează în cele din urmă cu platforma sa de tokeni de securitate (STO) în Kazahstan.

Anunțată în septembrie 2021, noua platformă STO este reglementată în cadrul hub-ului financiar național din Kazahstan, cunoscut sub numele de Astana International Financial Center (AIFC). Bitfinex Securities operează dintr-o zonă economică specială din Kazahstan, care are un sistem judiciar independent, potrivit directorului de tehnologie al Bitfinex Securities, Paolo Ardoino. Platforma nu este disponibilă pentru cetățenii sau rezidenții din țări precum Canada și Statele Unite.

Potrivit anunțului, Bitfinex Securities debutează tranzacționarea cu Blockstream Mining Note (BMN), un token de securitate care oferă investitorilor calificați din afara SUA opțiunea de a mina Bitcoin sau de a investi în acțiuni de minare BTC folosind rata hash asociată BMN. Token-ul este emis pe Liquid sidechain al Bitcoin și va fi tranzacționat în raport cu BTC și cu dolarul american, permițând investitorilor acreditați să obțină expunere la minarea de Bitcoin.

"Acest lucru subliniază o cerere reprimată în rândul investitorilor acreditați pentru oportunitatea de a obține expunere la minarea de Bitcoin, pusă la dispoziție de facilitățile de nivel de întreprindere ale BMN", a declarat Ardoino. Acesta a adăugat că societatea continuă să colaboreze îndeaproape cu autoritățile locale de reglementare, precum și cu companiile care doresc să obțină capital pe platforma STO. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.