Știri crypto & Bitcoin - Autoritate din Singapore emite avertisment cu privire la crypto - Emitentul crypto, înregistrat la SEC, INX va încheia oferta publică inițială în aprilie – 18-06-2021

Oficialii din Singapore au emis un avertisment către viitorii investitori în Bitcoin (BTC) și criptomonede, subliniind ...

Știri crypto & Bitcoin - Autoritate din Singapore emite avertisment cu privire la crypto - Emitentul crypto, înregistrat la SEC, INX va încheia oferta publică inițială în aprilie – 18-06-2021

Autoritate din Singapore emite avertisment cu privire la crypto

Oficialii din Singapore au emis un avertisment către viitorii investitori în Bitcoin (BTC) și criptomonede, subliniind pericolele implicării pe o piață atât de volatilă.

În mod notabil, avertismentul vine la doar 48h după ce prim-ministrul din Singapore, Lee Hsien Loong a căzut pradă unui escroc, utilizator al platformei BitClout, care i-a utilizat numele pentru a vinde tokeni cu o valoare combinată de aproximativ 10 000 $.

Președintele autorității monetare din Singapore, Tharman Shanmugaratnam a avertizat despre riscurile inerente implicate de speculare în spațiul criptomonedelor, afirmând că valoarea acestora nu este legată de orice elemente economice de bază. Shanmugaratnam a afirmat că investitorii din retail ar trebui să stea deoparte.

„Criptomonedele pot fi foarte volatile, întrucât valoarea lor nu este legată în mod obișnuit de orice fundamente economice. Așadar reprezintă produse de investiție de mare risc și în mod cert nu sunt potrivite pentru investitorii din retail.”

Cu câteva zile în urmă, prim-ministrul din Singapore, Loong a avertizat cetățenii să rămână vigilenți atunci când vine vorba de investiții în criptomonede, după ce au fost emiși tokeni care purtau numele său, înfățișarea sa și profilul său social media.

Shanmugaratnam a spus că MAS va continua să monitorizeze îndeaproape dezvoltarea criptomonedelor și va încerca să mențină ritmul în ceea ce privește reglementările, pentru a fi în pas cu dezvoltarea tehnologică.

„Spațiul activelor crypto evoluează în mod constant. MAS a monitorizat îndeaproape dezvoltările si va continua să își adapteze regulile după cum este necesar, pentru a asigura faptul că legislația rămâne eficientă și proporțională cu riscurile prezente. Pe de altă parte, investitorii ar trebui să fie foarte precauți atunci când tranzacționează criptomonede.” (Sursa EN)

Emitentul crypto, înregistrat la SEC, INX va încheia oferta publică inițială în aprilie

INX Limited, o platformă pentru tranzacționare de criptomonede și valori mobiliare, din Gibraltar se pregătește să încheie în curând, prima sa ofertă publică inițială.

Conform unui anunț, 22 aprilie va fi ultima zi a ofertei publice inițiale INX, întrucât compania se așteaptă să își listeze token-ul pe cel puțin o platformă de tranzacționare publică, până la sfârșitul lunii mai, 2021. INX plănuiește să lanseze platforma de tranzacționare INX Digital, la scurt timp după finalizarea ofertei publice inițiale.

INX a lansat oferta publică inițială în luna august 2020, cu intenția de a strânge până la 117 milioane $ dintr-o ofertă de tokeni de securitate, aprobată de către SEC.

CEO-ul INX, Shy Datika a declarat că firma „și-a asigurat poziția conform căreia este prima companie care efectuează o ofertă publică inițială de valori mobiliare digitale, aprobată de SEC, atât pentru investitorii din retail, cât și pentru cei instituționali.”

INX nu a specificat cât a reușit să strângă până în prezent, din oferta publică inițială.

În cadrul acesteia, compania a acceptat plăți cu criptomonede importante, precum Bitcoin (BTC) și Ether (ETH), precum și cu stablecoin-ul USD Coin (USDC). (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.