Știri crypto & Bitcoin - Banca privată globală LGT lansează tranzacționarea pentru Bitcoin și Ether - "Nu s-au așteptat la asta" - Podcaster-ul Joe Rogan vede Bitcoin ca o formă viabilă de valută

Știri crypto & Bitcoin - Banca privată globală LGT lansează tranzacționarea pentru Bitcoin și Ether - "Nu s-au așteptat la asta" - Podcaster-ul Joe Rogan vede Bitcoin ca o formă viabilă de valută

Banca privată globală LGT lansează tranzacționarea pentru Bitcoin și Ether

LGT Group, un grup bancar privat și de gestionare a activelor de top, intră în domeniul crypto prin lansarea investițiilor în Bitcoin (BTC) și Ether (ETH) la LGT Bank din Liechtenstein.

Gestionând active de peste 292 miliarde de dolari, LGT Bank a debutat cu servicii de custodie și tranzacționare a activelor digitale, în cooperare cu banca elvețiană crypto, Seba.

"LGT Bank oferă investiții directe în Bitcoin și Ether din luna mai. Banca privată a încheiat un parteneriat cu Seba Bank, care va acționa în calitate de broker și custode pentru a oferi acest serviciu", a declarat Sandra Frank, director de marketing al Seba Bank.

LGT Bank va oferi inițial servicii de custodie și tranzacționare pentru BTC și ETH. Seba susține peste 14 criptomonede, inclusiv altcoins precum Litecoin (LTC), Polkadot (DOT), Tezos (XTZ), stablecoin-ul Tether (USDT) și altele.

Potrivit anunțului, serviciile crypto ale LGT vor fi complet integrate cu activele tradiționale, permițând clienților să schimbe cu ușurință activele din portofoliile lor existente. Noua ofertă va fi disponibilă inițial pentru anumite grupuri de clienți ai LGT Bank. Pentru a avea acces la noile servicii, clienții trebuie să aibă sediul în Liechtenstein sau în Elveția și să fie clasificați drept clienți profesioniști sau să fie gestionați de un manager de active extern.

Cu sediul central în Vaduz, Liechtenstein, LGT este unul dintre cei mai mari administratori de averi și companii de investiții din lume. Gigantul bancar are o istorie care datează din 1920 și are o prezență cheie în Elveția, pe lângă cele peste 20 de birouri din întreaga lume.

Intrarea LGT Bank în domeniul crypto se aliniază cu angajamentul firmei de a răspunde cererii tot mai mari de oportunități de investiții, a declarat directorul general al LGT Bank din Liechtenstein, Roland Matt. Acesta a adăugat:

"Cererea de criptomonede a crescut și în rândul clienților noștri în ultimii ani. Atunci când am dezvoltat noua noastră ofertă, am acordat o atenție deosebită securității, concentrându-ne în același timp pe procese și proceduri clare și fiabile. Acestea sunt esențiale pentru a face față acestei clase de active dinamice și încă destul de tinere." (Sursa EN)

"Nu s-au așteptat la asta" - Podcaster-ul Joe Rogan vede Bitcoin ca o formă viabilă de valută

În cel mai recent podcast al său cu Khalil Rountree, un renumit luptător de arte marțiale mixte (MMA), Joe Rogan a explicat că BTC este ceva pe care "guvernul nu l-a prevăzut".

"Mă gândesc la Bitcoin în același mod în care mă gândesc la internetul timpuriu. Ei [guvernul] nu l-au văzut venind și acum este o formă viabilă de monedă - poți cumpăra lucruri cu el".

Rogan a explicat că va veni un moment în care "un guvern" va implementa o "monedă centralizată pe care o poate controla", cu intenția de a "limita pe ce îți cheltuiești banii". Bitcoin se află în afara controlului guvernamental, deoarece este o rețea de plăți descentralizată și fără permisiune.

Rogan este un susținător vocal al Bitcoin, după ce a vorbit pentru prima dată despre cea mai mare criptomonedă din lume în 2014. Rogan i-a explicat lui Andreas Antonopoulos în 2016 că a fost "all in" în echipa Bitcoin, când prețul era sub 1.000 de dolari.The Joe Rogan Experience este cea mai populară emisiune de pe Spotify, ajungând, se pare, la peste 11 milioane de ascultători pe episod. Anthony Pompliano susține că emisiunea sa este mai mare decât Fox News și CNN la un loc. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.