Știri crypto & Bitcoin - Binance adaugă peste 43K Bitcoin în portofelul său - Fundația pentru Drepturile Omului va acorda 425M satoshi ca parte a Fondului său de Dezvoltare Bitcoin – 9-04-2022

Știri crypto & Bitcoin - Binance adaugă peste 43K Bitcoin în portofelul său - Fundația pentru Drepturile Omului va acorda 425M satoshi ca parte a Fondului său de Dezvoltare Bitcoin – 9-04-2022

Binance adaugă peste 43K Bitcoin în portofelul său

Un purtător de cuvânt al Binance a clarificat că nu a fost vorba de o achiziție de Bitcoin, ci de un transfer din depozitul său către portofelul menționat mai jos. Acesta a declarat: "Este un transfer obișnuit, mai degrabă decât achiziționarea de noi BTC, atunci când Binance emite BTC pe lanțul Binance sau pe lanțul inteligent Binance, Binance va deține BTC-ul original ca garanție."

O adresă aparținând Binance a adăugat 43.000 BTC la un preț mediu de 46.553,68 dolari, ceea ce a dus valoarea totală a portofelului la 5,5 miliarde de dolari.

În altă parte, a treia cea mai mare adresă de Bitcoin și-a continuat seria de cheltuieli, adăugând încă 551 BTC. Portofelul continuă să acumuleze agresiv în intervalul de 40.000 de dolari, deținând acum un total de 121.396 BTC sau aproximativ 5 miliarde de dolari.

A existat o oarecare consternare pe platformele de socializare cu privire la proprietarul portofelului din spatele achiziției de 43.000 de dolari BTC, dar Binance a confirmat proprietatea adresei într-un tweet trimis în 2019.

Utilizarea preconizată a adresei de portofel "3LYJfcfHPXYJreMsASk2jkn69LWEYKzexb" a fost pentru ca societatea să emită o serie de tokeni cu echivalent crypto pe lanțul Binance, începând cu BTCB, un token BEP-2 legat de BTC. (Sursa EN)

Fundația pentru Drepturile Omului va acorda 425M satoshi ca parte a Fondului său de Dezvoltare Bitcoin

Fundația pentru Drepturile Omului a anunțat că intenționează să distribuie 425 de milioane de satoshi - cea mai mică unitate divizibilă a unui Bitcoin - către diverși contribuabili, ca parte a Fondului de dezvoltare Bitcoin în curs de desfășurare.

Lansat în mai 2020, Fondul de dezvoltare Bitcoin se concentrează în principal pe îmbunătățirea confidențialității, a capacității de utilizare și a securității rețelei Bitcoin. Fundația a declarat că se va concentra în această rundă specială de granturi pe extinderea educației în ceea ce privește Bitcoin, precum și pe dezvoltarea nucleului Bitcoin și a portofelului.

Potrivit comunicatului de presă al organizației, aceasta va împărți aceste granturi între mai mulți beneficiari, printre care se numără dezvoltatorii Jarol Rodriguez, Farida Nabourema, Roya Mahboob, Anita Posch și Meron Estefanos. Mai multe proiecte vor primi, de asemenea, o subvenție din partea fundației, inclusiv Sparrow Bitcoin Wallet, Boltz Exchange, programul de stagiu Summer of Bitcoin, echipa de traducere Blockchain Exonumia și grupul de dezvoltare Blockchain Commons.

De asemenea, Fundația a precizat că a adus mulțumiri speciale holdingurilor CMS, Gemini Opportunity Fund și Jameson Lopp pentru contribuțiile lor.

În ianuarie 2021, Fundația pentru Drepturile Omului a ținut prima pagină a ziarelor atunci când a îndemnat cititorii revistei Time să nu demonizeze Bitcoin și alte criptomonede. La acea vreme, directorul de strategie al fundației, Alex Gladstein, a declarat

"Bitcoin este neutru, ca și banii lichizi, și nu poate face discriminare între bine și rău [...] Unii extremiști folosesc aceste instrumente. Ei folosesc, de asemenea, telefoanele mobile, e-mailul și internetul". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.