Știri crypto & Bitcoin - Binance lansează opțiuni bilaterale pentru Bitcoin, la nivel european - Binance atinge un record de 80 miliarde $ ca volum zilnic, odată cu creșterea de pe piețele crypto – 05-03-2021

Exchange-ul crypto Binance își va extinde catalogul de tranzacționare de criptomonede, cu lansarea unui contract de opțiuni ...

Știri crypto & Bitcoin - Binance lansează opțiuni bilaterale pentru Bitcoin, la nivel european - Binance atinge un record de 80 miliarde $ ca volum zilnic, odată cu creșterea de pe piețele crypto – 05-03-2021

Binance lansează opțiuni bilaterale pentru Bitcoin, la nivel european

Exchange-ul crypto Binance își va extinde catalogul de tranzacționare de criptomonede, cu lansarea unui contract de opțiuni Bitcoin (BTC), în stil european.

Anunțată pe 28 decembrie, lansarea este urmarea succesului testnet-ului realizat în luna noiembrie. Declarația de presă a mai dezvăluit faptul că noul contract de opțiuni va avea prețul și decontarea în Tether (USDT).

Ca parte a anunțului, Binance a determinat interesul crescut pentru opțiunile Bitcoin, ca fiind motivul pentru lansarea noului produs.

Comentând cu privire la lansare, CEO-ul Binance, Changpeng Zhao a remarcat faptul că prețul recent al Bitcoin a subliniat nivelul în creștere al investițiilor din spațiul crypto, adăugând că:

„Creșterea industriei crypto este atribuită în mare parte unei combinații de factori, ce includ o educare mai bună a populației, interesul instituțional, inovări ale protocoalelor DeFi și smart contracts, precum și o dezvoltare solidă a pieței de instrumente financiare derivate.”

În luna aprilie, Binance s-a alăturat celorlalte exchange-uri care au introdus contracte de opțiuni Bitcoin, lansând varianta americană. Diferența majoră între formatul american și cel european este că traderii pot exercita formatul european doar la data de expirare a contractului. (Sursa EN)

Binance atinge un record de 80 miliarde $ în volumul zilnic

Changpeng Zhao, director executiv al Binance, cel mai mare exchange de criptomonede, ca volum de tranzacționare a raportat un record de 80 de miliarde $, ca activitate de tranzacționare pentru 24h, pe 4 ianuarie.

CZ a comparat pe Twitter recenta activitate, cu volumul de tranzacționare existent în timpul ultimului ciclu record, de bull, subliniind faptul că această zi de tranzacționare este echivalentă cu de patru ori volumul procesat de către exchange, între 15 noiembrie 2017 și 15 decembrie 2017.

În cadrul celor 24h, volumul spot al Binance a depășit 23.6 miliarde $, în timp ce produsele sale financiare derivate au reprezentat aproximativ 57 miliarde $ în tranzacții.

În ciuda acestui prag, CZ a recunoscut faptul că platforma a întâmpinat întreruperi, afirmând că:

„Am întâmpinat câteva probleme de scalare astăzi. Probabil vom continua să mai întâmpinăm probleme, pe măsură ce creștem. Nu suntem perfecți, dar vom rezolva aceste probleme pe cât de repede posibil.”

Cu toate acestea, ca adaos la activitatea de tranzacționare fără precedent, pe 4 ianuarie Binance a procesat de asemenea lichidări în valoare de 190 milioane $, în 10 minute, întrucât prețul Bitcoin s-a prăbușit rapid sub 30k $.

În aceeași zi, Sam Bankman-Fried, CEO și fondator al exchange-ului de instrumente financiare derivate crypto, FTX a raportat faptul că exchange-ul său a procesat mai mult de 10 miliarde $ din volumul de 180 miliarde $, produse de cele mai mari cinci exchange-uri din sector, pentru acea zi. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.