Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin miner, Luxor - rundă de finanțare de 5 milioane $ - JPMorgan indică faptul că slăbirea Bitcoin futures reprezintă un semnal pentru o piață bear – 22-09-2021

Compania de software de minare, Luxor, cu sediul în Seattle, a încheiat o rundă de finanțare de serie A condusă de firma instituțională de tehnologie Bitcoin și ...

Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin miner, Luxor - rundă de finanțare de 5 milioane $ - JPMorgan indică faptul că slăbirea Bitcoin futures reprezintă un semnal pentru o piață bear – 22-09-2021

Bitcoin miner, Luxor - rundă de finanțare de 5 milioane $

Compania de software de minare, Luxor, cu sediul în Seattle, a încheiat o rundă de finanțare de serie A condusă de firma instituțională de tehnologie Bitcoin și servicii financiare, NYDIG.

Luxor a anunțat runda de finanțare de 5 milioane $ pe 9 iunie, adăugând că NYDIG va colabora cu Luxor la o serie de proiecte legate de minare și produse bazate pe hashrate.

La runda de capital au participat, de asemenea, companiile de minare Blockware Solutions, Celsius Network, DPO, Navier și Supplybit. Au participat și o serie de investitori providențiali, alături de Bitnomial, Hodl Capital și Routemaster.

Potrivit anunțului, Luxor și NYDIG își propun să contribuie la creșterea industriei de minare din America de Nord, Luxor lucrând pentru a face din hashrate o marfă, iar NYDIG oferind soluții tehnologice și de investiții Bitcoin pentru asigurători, bănci, corporații și instituții.

Luxor oferă o soluție software numită Switch, care utilizează un algoritm de comutare a profitului conceput pentru a maximiza câștigurile prin comutarea între blockchains și locuri de desfășurare pentru a profita de cele mai bune recompense pe bloc. Nick Hansen, CEO și co-fondator al Luxor, a comentat: "Ambele companii au fost înființate de către Luxor:

"Luxor este poziționată în mod unic pentru a profita de avânturile din industrie care văd că hashrate-ul continuă să migreze în America de Nord."

Anunțul vine în contextul în care China continuă să ia măsuri drastice împotriva operațiunilor de minare crypto, iar legislatorii americani devin din ce în ce mai agitați în legătură cu plățile Bitcoin pentru atacurile ransomware. (Sursa EN)

JPMorgan indică faptul că slăbirea Bitcoin futures reprezintă un semnal pentru o piață bear

Analiștii de pe piața criptomonedelor de la JPMorgan au indicat diferența dintre prețurile la vedere ale Bitcoin (BTC) și prețurile futures ale BTC ca fiind un potențial semn de scădere pentru piață.

Într-o notă adresată clienților, analiștii JPMorgan, conduși de strategul global de piață Nikolaos Panigirtzoglou, au scris că piața Bitcoin a revenit la „backwardation” - o situație în care prețul la vedere este peste prețurile futures. Analiștii au spus că, în urma corecției de luna trecută de pe piețele crypto, contractele futures Bitcoin au revenit în backwardation pentru prima dată din 2018.

Potrivit strategilor, backwardation-ul futures Bitcoin ar trebui privit ca un semn negativ pentru prețul BTC. Analiștii au subliniat că, curba contractelor futures Bitcoin a fost în backwardation în cea mai mare parte a anului 2018, an în care Bitcoin a scăzut cu 74% după ce a atins maximul istoric de 20k $ la sfârșitul anului 2017:

"Credem că revenirea la backwardation în ultimele săptămâni a fost un semnal negativ care indică o piață bear. [...] În opinia noastră, trecerea în backwardation a contractelor futures de Bitcoin este un semnal de scădere cu ecou în 2018."

Analiștii au observat o "evoluție neobișnuită și o reflectare a cât de slabă este cererea de Bitcoin în acest moment din partea investitorilor instituționali" care tranzacționează contracte futures pe Chicago Mercantile Exchange.

De asemenea, analiștii au remarcat că ponderea slăbită a Bitcoin în valoarea totală a pieței crypto este o altă tendință îngrijorătoare. După cum a fost raportat anterior, dominația Bitcoin pe piețele crypto a scăzut la 40% la sfârșitul lunii mai, marcând cea mai mică cotă din ultimii trei ani, după ce a urcat la peste 70% în luna ianuarie a acestui an. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum