Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin miners americani își extind operațiunile în ciuda volatilității prețurilor - Senatorul Ted Cruz invocă agitația din Canada pentru a pleda din nou pentru Bitcoin – 19-07-2022

Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin miners americani își extind operațiunile în ciuda volatilității prețurilor - Senatorul Ted Cruz invocă agitația din Canada pentru a pleda din nou pentru Bitcoin – 19-07-2022

Bitcoin miners americani își extind operațiunile în ciuda volatilității prețurilor

Operațiunile de minare crypto cu sediul în Statele Unite sunt hotărâte să își mărească puterea de hash cu mai mult hardware, în ciuda declinului de trei luni al Bitcoin (BTC).

Companiile Marathon Digital Holdings și GEM Mining din SUA au declarat că fiecare dintre ele se așteaptă ca dimensiunea operațiunilor lor respective să crească până în 2022, prin dublarea cel puțin a numărului de echipamente din instalațiile lor.

Vicepreședintele departamentului de comunicare corporativă al Marathon Digital, Charlie Schumacher, a declarat într-un interviu că avansează cu planurile de a implementa 199.000 de echipamente noi până în 2023, pentru a asigura ceea ce este "fără îndoială viitorul sistemului monetar global".

CEO-ul GEM Mining, John Warren, a declarat prin e-mail că "intenționează să aibă 32.000 de miners online până la sfârșitul anului 2022".

Pentru Marathon, acest lucru ar însemna o creștere de peste șase ori a mărimii, în timp ce capacitatea GEM s-ar dubla, dacă își va duce planurile la îndeplinire.

Faptul că miners își extind operațiunile vine oarecum ca o surpriză. Au fost exprimate îngrijorări cu privire la eficiența capitalului acestora, deoarece s-a raportat că mulți dintre ei vindeau BTC pentru a-și menține rezervele de numerar. La 13 februarie, Marathon Digital a depus la SEC o cerere pentru a vinde acțiuni în valoare de până la 750 de milioane de dolari.

Cu toate acestea, Schumacher a precizat că societatea își păstrează opțiunile deschise și "este în măsură să lucreze mai bine pe piețele de capital" în timp ce caută cea mai eficientă cale economică spre creștere. Acesta a precizat că "depunerea la raft nu înseamnă că vând neapărat. Tot ceea ce facem are ca scop creșterea opționalității". Acesta a continuat:

"Nu putem controla prețul BTC, dar putem controla modul în care reacționăm la piață. Credem că suntem în poziția de a acționa în mod oportunist." (Sursa EN)

Senatorul Ted Cruz invocă agitația din Canada pentru a pleda din nou pentru Bitcoin

Senatorul Ted Cruz, în timpul discursului său de la Conferința de acțiune politică conservatoare (CPAC), a pledat din nou pentru Bitcoin (BTC), lăudând în același timp descentralizarea acestuia.

Cruz a declarat că este foarte optimist în privința Bitcoin, deoarece este foarte descentralizat și nu poate fi controlat de niciun guvern sau entitate. Acesta a continuat să citeze exemplul unei probleme în curs de desfășurare în Canada, unde guvernul a aplicat legi de urgență ca represalii la protestul camionagiilor, Freedom Convoy.

Guvernul canadian a cerut instituțiilor financiare și băncilor să înghețe conturile protestatarilor, urmat de un ordin către exchange-urile crypto și furnizorii de servicii de portofele crypto, să facă același lucru. Furnizorul de servicii de portofel fără custodie, Nunchuck, a primit un ordin similar, iar răspunsul său către guvern a devenit viral, care a ajuns în cele din urmă la CPAC prin intermediul lui Cruz.

Cruz a citit răspunsul furnizorului de servicii de portofele Bitcoin, care a cerut guvernului canadian să se documenteze cu privire la portofelele cu auto-custodie și cheile private. Răspunsul a notificat, de asemenea, că Nunchuck nu are acces la nicio informație financiară a utilizatorilor săi în afară de adresa lor de e-mail, ceea ce este de la sine înțeles.Senatorul a calificat răspunsul Nunchuck drept "spectaculos" și a continuat citând exemplul interdicției crypto chineze pentru a sugera că Bitcoin nu poate fi controlat de guverne. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.