Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin miners chinezi de abandonează înainte de represiunea crypto - Nebunie în ziua de tranzacționare Altcoin: 100% revenire în câteva ore pentru Polygon, Maker – 14-08-2021

Tendința generală de scădere a Bitcoin (BTC) a continuat, în ciuda faptului că moneda a înregistrat o revenire puternică de 17% peste noapte. În timp ce moneda continuă să ...

Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin miners chinezi de abandonează înainte de represiunea crypto - Nebunie  în ziua de tranzacționare Altcoin: 100% revenire în câteva ore pentru Polygon, Maker – 14-08-2021

Bitcoin miners chinezi de abandonează înainte de represiunea crypto

Tendința generală de scădere a Bitcoin (BTC) a continuat, în ciuda faptului că moneda a înregistrat o revenire puternică de 17% peste noapte. În timp ce moneda continuă să se resimtă de pe urma recentei scăderi de 43% a prețului de la un maxim istoric, s-ar putea să mai apară turbulențe pentru Bitcoin și pentru piața mai largă a criptomonedelor.

Mai mulți miners mari de Bitcoin au optat să își înceteze operațiunile în China la sfârșitul săptămânii trecute, în urma veștii că autoritățile chineze plănuiau o reprimare a minării de criptomonede.

Până luni dimineață, trei mining pools Bitcoin au anunțat că intenționează să își înceteze activitățile în China. BTC.TOP, care a reprezentat până la 2,5% din rata globală de hash Bitcoin în cursul săptămânii trecute, a declarat că va închide activitatea în China continentală și își va muta operațiunile în America de Nord.

De asemenea, Huobi Mall, o filială a exhange-ului crypto Huobi, a anunțat duminică că nu va mai vinde platforme de minare crypto în China și că își va suspenda operațiunile de minare în această țară. Între timp, compania de minare HashCow a declarat că va înceta deocamdată să mai achiziționeze noi platforme de minare Bitcoin. (Sursa EN)

Nebunie  în ziua de tranzacționare Altcoin: 100% de revenire în câteva ore pentru Polygon, Maker

Volatilitatea spațiului crypto a fost afișată din nou, când mai multe altcoins au cunoscut o revenire uriașă a prețurilor, după prăbușirea pieței din ultima săptămână.

Două altcoins, în special, și-au dublat valoarea în doar puțin peste 12 ore, Polygon (MATIC) și Maker (MKR) înregistrând creșteri de peste 100% pe fondul unei reveniri puternice a pieței.

Polygon a urcat de la o evaluare de 0,75 $ la sfârșitul după-amiezii de duminică, la un vârf de 1,51 $ luni dimineața devreme - marcând câștiguri de 101% în mai puțin de o zi.

Revenirea rapidă vine la scurt timp după ce Polygon a suferit pierderi de 72% în mai puțin de o săptămână, deoarece a scăzut de la o evaluare de 2,68 $ la 0,74 $ începând de marți.

Un model similar a fost observat luni și în cazul token-ului de guvernanță al protocolului MakerDAO, Maker. Prețul monedei a crescut de la 1.835 $ duminică la 3.694 $ până luni dimineață, ceea ce echivalează cu o creștere de 101%.

Ca și în cazul Polygon, pompa miraculoasă a lui Maker urmează unui declin de 71% de când moneda a atins un maxim istoric la începutul lunii mai și un declin de 63% numai în ultima săptămână.

Intensitatea revenirilor înregistrate de monede în această zi pare să fie legată de gravitatea recentelor căderi de piață ale acestora. Ca atare, piața altcoin s-a dovedit a fi luni cel mai bun loc de tranzacționare pentru comercianții de o zi, mulți dintre aceștia putând, în mod fezabil, să-și dubleze banii între cină și micul dejun. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.