Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin vs. acțiunile BTC miners - Șeful departamentului pentru minare al Bitfarms explică diferențele cheie - Un mecanic primește prima plată în Bitcoin pentru a repara un Lamborghini – 18-10-2022

Știri crypto & Bitcoin - Bitcoin vs. acțiunile BTC miners - Șeful departamentului pentru minare al Bitfarms explică diferențele cheie - Un mecanic primește prima plată în Bitcoin pentru a repara un Lamborghini – 18-10-2022

Bitcoin vs. acțiunile BTC miners - Șeful departamentului pentru minare al Bitfarms explică diferențele cheie

Un important director din industrie a subliniat diferențele cheie dintre investițiile în BTC și investițiile în acțiuni legate de BTC.

Ben Gagnon, director de minare al principalei companii de minare Bitcoin, Bitfarms, consideră că investițiile directe în BTC și expunerea la acțiunile legate de minarea BTC sunt două strategii de investiții "fundamental diferite" care se potrivesc unor persoane și interese diferite.

"O investiție directă în Bitcoin este o investiție simplă, pe termen lung, potrivită pentru marea majoritate a oamenilor", a declarat Gagnon într-un interviu.

Pe de altă parte, investiția în BTC miners tranzacționați la bursă este o strategie "mult mai sofisticată", a precizat executivul. "Pentru investitorii sofisticați care caută o expunere lichidă la Bitcoin în portofoliul lor tradițional de acțiuni, miners tranzacționați la bursă reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a face acest lucru", a spus Gagnon.

CMO a continuat spunând că valoarea primară a Bitcoin miners provine din valoarea BTC pe care o extrag și pe care o generează ca flux de numerar în timp, adăugând:

"Când Bitcoin crește, miners ar trebui să crească și mai mult. Când Bitcoin scade, miners ar trebui să scadă mai mult".

Observațiile lui Gagnon vin în contextul în care unele acțiuni mari de minare BTC au înregistrat o cădere semnificativ mai mare în comparație cu principalele criptomonede, cum ar fi Bitcoin și Ether (ETH).

Riot Blockchain, una dintre cele mai mari companii de minare Bitcoin din lume, a înregistrat o scădere de 45% a acțiunilor sale de la începutul anului până în prezent, tranzacționându-se puțin peste 12 dolari în timpul tranzacțiilor de dinaintea pieței, la momentul redactării acestui articol, potrivit datelor de la TradingView. Un alt crypto miner public, Hut 8 Mining, s-a prăbușit cu peste 50% de la începutul anului până în prezent. Acțiunile Bitfarms s-au prăbușit cu aproximativ 41% în aceeași perioadă. (Sursa EN)

Un mecanic primește prima plată în Bitcoin pentru a repara un Lamborghini

Meme-ul Bitcoin "Wen Lambo" ar putea reveni în actualitate. Pentru JayFab, un utilizator de pe Redditor care deține și operează o companie de sudură și fabricare, este cu siguranță cazul.

Lucrând în Kansas City, Missouri, în Midwest, JayFab a declarat că a acceptat plata în Bitcoin (BTC) pentru reparațiile efectuate la un Lamborghini Aventador.

JayFab a declarat că primirea de Bitcoin pentru repararea mașinii a fost "prima sa tranzacție legitimă", chiar dacă a intrat în Bitcoin în 2016.

"De acolo [2016], am făcut o incursiune profundă în această industrie, pentru a învăța despre ea, pentru a înțelege tehnologia și, eventual, pentru a avea o a doua șansă la un viitor."

El explică faptul că plata a fost simplă: Când JayFab a cerut nota de plată pentru reparații, proprietarul Lambo-ului nu avea bani lichizi și a spus pur și simplu: "Dă-mi o adresă de portofel, bine?". La care JayFab a răspuns: "Da, sigur!".Astfel, JayFab a primit plata în Bitcoin pentru repararea unui "sistem de evacuare de titan de 8500 de dolari" și pentru a pune "niște țevi frumoase pentru mai mult zgomot și alte îmbunătățiri". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.