Știri crypto & Bitcoin - Blockchain.com numește un partener de custodie pentru oferta sa instituțională - Alex Saunders își cere scuze publice și susține că își rezolvă afacerile cu criptomonede – 14-10-2022

Știri crypto & Bitcoin - Blockchain.com numește un partener de custodie pentru oferta sa instituțională - Alex Saunders își cere scuze publice și susține că își rezolvă afacerile cu criptomonede – 14-10-2022

Blockchain.com numește un partener de custodie pentru oferta sa instituțională

Blockchain.com, un exchange crypto și o firmă de servicii financiare, a numit Standard Custody & Trust Company drept custode pentru noua platformă instituțională a Blockchain.com și Altis Partner, Blockchain.com Asset Management (BCAM).

Blockchain.com a introdus o suită de soluții de investiții instituționale, care combină infrastructura de tranzacționare a criptomonedelor, cercetarea și serviciile software de securitate ale Blockchain.com, în parteneriat cu firma de gestionare a investițiilor, Altis Partners.

Potrivit anunțului, serviciul Standard Custody este reglementat, asigurat și condus de o echipă de experți din industria serviciilor financiare și crypto. Charles McGarraugh, directorul de investiții al Altis Partners, a declarat că:

"Apariția tehnologiilor de distributed ledger și a activelor crypto are potențialul de a schimba structura serviciilor financiare și a piețelor globale de capital, prezentând în același timp noi oportunități pentru investitori."

Implicarea instituțională în industria criptomonedelor a crescut considerabil de-a lungul anilor, ceea ce sugerează o schimbare radicală a modului în care investitorii tradiționali privesc activele digitale. De la debutul contractelor futures pentru Bitcoin (BTC), în decembrie 2017, industria crypto a oferit platforme de tranzacționare, soluții de custodie securizată și noi oferte de produse, cum ar fi produsele tranzacționate la bursă, micro-contractele futures și, în prezent, fondurile tranzacționate la bursă.

Extinderea custodiei crypto continuă, pe măsură ce tot mai mulți investitori instituționali caută expunere la Bitcoin, Ether (ETH) și finanțe descentralizate (DeFi). (Sursa EN)

Alex Saunders își cere scuze publice și susține că își rezolvă afacerile cu criptomonede

La câteva luni după o furtună de controverse, fondatorul Nuggets News și influencer-ul crypto, Alex Saunders, a cerut scuze public pentru controversele de anul trecut și pentru modul în care a gestionat lucrurile.

În 2021, Saunders s-a confruntat cu o serie de acuzații care susțineau că nu a reușit să plătească împrumuturi și fonduri de investiții. Cei care au fost afectați au susținut că Saunders le datora Bitcoin (BTC). Acest lucru a obligat entitățile media australiene să efectueze investigații și să ajungă la concluzia că influencer-ul datorează până la 7 milioane de dolari.

Directorul executiv al Nuggets News s-a confruntat cu un proces de 350.000 de dolari, intentat de Ziv Himmelfarb, care a reclamat daune din cauza împrumuturilor neplătite. Himmelfarb a declarat că a investit 4 BTC, 30 de Ether (ETH) și stablecoins în valoare de 50.000 de dolari. Întrucât Saunders nu a răspuns, a fost pronunțată o hotărâre în lipsă, prin care Saunders a fost obligat să plătească pierderile investitorului.

În afară de acest lucru, influencer-ul a fost criticat și din cauza unei lansări eșuate a unui proiect bazat pe Decentraland. Influencer-ul crypto a strâns fonduri pentru un sediu virtual pe platforma Decentraland. Cu toate acestea, s-a dezvăluit ulterior că Saunders nu a reușit să plătească studioul care ar fi trebuit să construiască sediul virtual.

După o lungă pauză, fondatorul Nuggets News a emis o declarație publică pe Twitter, în care susține că și-a achitat majoritatea datoriilor și că este în curs de a le achita pe celelalte. Influencer-ul a recunoscut că "nu a gândit clar și a gestionat lucrurile prost". El a spus: "Toți cei cu care am avut orice fel de relații în cadrul spațiului crypto au fost acum contactați și fie au fost plătiți, fie sunt în curs de a fi plătiți." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.