Știri crypto & Bitcoin - Bolt va permite accesul la Bitcoin și NFT prin intermediul achiziției Wyre - Luptătorii UFC vor primi bonusuri în Bitcoin pentru următoarele evenimente PPV – 24-09-2022

Știri crypto & Bitcoin - Bolt va permite accesul la Bitcoin și NFT prin intermediul achiziției Wyre - Luptătorii UFC vor primi bonusuri în Bitcoin pentru următoarele evenimente PPV – 24-09-2022

Bolt va permite accesul la Bitcoin și NFT prin intermediul achiziției Wyre

Bolt, un startup de comerț electronic cu sediul în San Francisco, intră în domeniul criptomonedelor și al tokenilor nefungibili (NFT), prin achiziționarea firmei de infrastructură de plată și de transformare a fiat în criptomonede, Wyre.

Potrivit unui anunț comun, Bolt a ajuns la un acord definitiv pentru a achiziționa Wyre, urmărind să încheie tranzacția mai târziu în 2022.

Potrivit unui raport al The Wall Street Journal, achiziția a costat Bolt 1,5 miliarde de dolari.

Bolt și Wyre plănuiesc acum să lucreze împreună pentru a crea noi soluții de comerț pentru publicul larg, inclusiv utilizarea criptomonedelor de către comercianți, comercianții cu amănuntul, cumpărătorii și dezvoltatorii globali ai Bolt. Bolt și Wyre se așteaptă să își integreze complet serviciile, înainte de sfârșitul anului, adăugând sistemul de control al Bolt, CheckoutOS, la ecosistemul de criptomonede.

Cu scopul final de a permite comerțul descentralizat, colaborarea urmărește să le permită consumatorilor Bolt să plătească pentru bunuri cu criptomonede precum Bitcoin (BTC), oferind în același timp comercianților instrumentele necesare pentru a accepta criptomonede. De asemenea, achiziția urmărește să le permită utilizatorilor să achiziționeze NFT-uri prin platforma Bolt, prin intermediul API-urilor Wyre.

Potrivit fondatorului și președintelui executiv al Bolt, Ryan Breslow, achiziția Wyre a îndeplinit ambiția sa de lungă durată. "Când am scris proiectul de plan de afaceri pentru Bolt, mi-am imaginat întotdeauna criptomonedele în centrul său", a spus el, adăugând:

"Asta era în 2015, iar ideea era un slide pe un pitch deck. Să ne gândim că, șapte ani mai târziu, vom încheia un parteneriat cu Wyre pentru a transforma această viziune în realitate este incredibil. Această achiziție va accelera eforturile noastre de democratizare a comerțului - și va servi ca un puternic punct de dovadă pentru uniunea dintre criptomonede și comerț." (Sursa EN)

Luptătorii UFC vor primi bonusuri în Bitcoin pentru următoarele evenimente PPV

Luptătorii de la Ultimate Fighting Championship (UFC) vor primi bonusurile fanilor în Bitcoin (BTC), datorită parteneriatului organizației cu Crypto.com.

Bonusul fanilor va fi plătit primilor trei luptători din cadrul evenimentului pay-per-view (PPV), de către partenerul oficial al platformei oficiale de criptomonede a UFC, Crypto.com. Vor exista în total trei bonusuri Bitcoin pentru fani ale serii, variind între 10.000 și 30.000 de dolari. Fanii din întreaga lume pot vota pentru bonusurile BTC ale serii pe site-ul oficial Crypto.com în ziua evenimentului.

Bonusul pentru fanii Bitcoin va fi un plus față de tradiționalele bonusuri Fight of the Night și Performance, acordate sportivilor UFC.

Președintele UFC, Dana White, a lăudat recenta asociere a organizației cu Crypto.com.Sportul și crypto au demonstrat una dintre cele mai bune sinergii în ultimii doi ani, mai multe companii și evenimente sportive importante asociindu-se cu tehnologii crypto emergente. În calitate de marcă sportivă globală, UFC a fost printre primii care au integrat promoții bazate pe crypto și chiar a încheiat un contract de sponsorizare de 175 de milioane de dolari cu Crypto.com, în iulie anul trecut. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.