Știri crypto & Bitcoin - Browserul Opera permite accesul direct la ecosistemul DApp bazat pe BNB - Comunitatea crypto îl omagiază pe primul Bitcoiner cunoscut din lume

Știri crypto & Bitcoin - Browserul Opera permite accesul direct la ecosistemul DApp bazat pe BNB - Comunitatea crypto îl omagiază pe primul Bitcoiner cunoscut din lume

Browserul Opera permite accesul direct la ecosistemul DApp bazat pe BNB

Browser-ul favorabil crypto, Opera, a integrat BNB Chain, un ecosistem blockchain descentralizat, cunoscut anterior sub numele de Binance Smart Chain, pentru a permite aplicații descentralizate (DApps) bazate pe BNB Chain pe versiunile Android, iOS și desktop ale browser-ului său Crypto.

Integrarea va permite celor 350 de milioane de utilizatori ai Opera să achiziționeze token BNB (Build N Build) cu fiat și să îl trimită și să îl primească, prin intermediul portofelului crypto încorporat al Opera, precum și să acceseze DApps pe ecosistemul BNB Chain. Lista include exchange-uri descentralizate (DEX) precum PancakeSwap, 1inch și BiSwap, precum și produse financiare descentralizate (DeFi), precum DRIP Venus, Tranchess, Treehouse, ApeSwap și AutoShark Finance.

Integrarea BNB chain al Opera Crypto Browser urmează lansării în versiune beta a unui browser Web3 pentru dispozitive iOS, iPhone și iPad, în luna aprilie. Opera a început proiectul Crypto Browser la începutul acestui an pentru a se concentra pe Web3 și pentru a facilita navigarea între DApps, jocuri și platforme metaverse. De atunci, compania de browsere a extins suportul pentru nouă ecosisteme blockchain majore: Bitcoin, Solana, Solana, Polygon, StarkEx, Ronin, Celo, Nervos Network și acum BNB Chain.

Potrivit lui Patrick Degenhardt de la BNB Chain, principalul obiectiv al comunității Binance Chain este de a crea infrastructura pentru "ecosistemul virtual paralel din lume" și de a atrage următorul miliard de persoane în crypto. Acesta a adăugat că "stimularea adoptării activelor digitale și a tehnologiei blockchain necesită eforturi majore privind integrarea Web2 și Web3". (Sursa EN)

Comunitatea crypto îl omagiază pe primul Bitcoiner cunoscut din lume

Finney a fost, de asemenea, prima persoană care a rulat în mod public Bitcoin (BTC), intrând în analele istoriei crypto de pe Twitter, cu un tweet celebru, care revine adesea la suprafață.

Hal Finney, prima persoană care a primit o tranzacție Bitcoin de la nimeni altul decât Satoshi Nakamoto, și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.

Pe Bitcointalk.org, Hal Finney a explicat că atunci când Satoshi a lansat pentru prima dată software-ul, el "l-a luat imediat".

"Cred că am fost prima persoană, în afară de Satoshi, care a rulat Bitcoin. Am minat blocul 70 și ceva și am fost destinatarul primei tranzacții Bitcoin, când Satoshi mi-a trimis zece monede ca test."

Adresa portofelului pentru tranzacția de 10 Bitcoin spune povestea creșterii fulminante a valorii BTC la 10 Bitcoin în 2009 (aproximativ 400.000 de dolari), înainte ca Bitcoin să aibă o valoare exprimată în dolari.Din păcate, Finney s-a stins din viață din cauza sclerozei laterale amiotrofice (ALS), cunoscută și sub numele de boala neuronilor motori, în Phoenix, în 2014. Cu toate acestea, un veșnic tehnolog, el a fost criogenat de către Alcor Life Extension Foundation și ar putea fi readus la viață prin intermediul unui mijloc tehnologic în viitor. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.