Știri crypto & Bitcoin - BTC – cel mai performant activ din ultimul deceniu - Producător de tricouri din Philadelphia alocă 1 milion $ către BTC / ETH – 28-05-2021

Punctul de referință a fost menționat de către CEO-ul și co-fondatorul Compound Capital Advisors, Charlie Bilello, care a compilat performanțele claselor de active de top, utilizând ...

Știri crypto & Bitcoin - BTC – cel mai performant activ din ultimul deceniu - Producător de tricouri din Philadelphia alocă 1 milion $ către BTC / ETH – 28-05-2021

BTC – cel mai performant activ din ultimul deceniu

În ultimii zece ani, Bitcoin (BTC) a depășit toate celelalte clase de active, de cel puțin 10 ori.

Punctul de referință a fost menționat de către CEO-ul și co-fondatorul Compound Capital Advisors, Charlie Bilello, care a compilat performanțele claselor de active de top, utilizând date din YCharts.

Ca răspuns la aceste constatări, cercetătorul Messari, Roberto Talamas a subliniat faptul că Bitcoin a generat un profit anual mediu de 230% - mai mare de mai bine de 10 ori decât următoarea clasă de active din clasament.

Indicele Nasdaq 100 s-a clasat pe locul al doilea, cu un randament anualizat de 20%, urmat de plafoane mari din SUA – acțiuni ale companiilor din Statele Unite cu capitalizări de piață de peste 10 miliarde de dolari – cu o performanță medie anuală de 14%. Stocurile cu capital redus din SUA au fost singura clasă de active care a postat randamente anualizate de două cifre în ultimii 10 ani, cu 12,9%.

Datele mai arată că aurul a avut un profit anual neînsemnat, de 1.5%, ultimii cinci din 11 ani fiind în pierdere pentru activ. Conform Gold Price, metalul prețios a scăzut cu 8.5% de la începutul anului 2021, spre dezamăgirea investitorului Peter Schiff.

De la începutul anului 2011, profiturile cumulate ale Bitcoin sunt echivalente cu 20 000 000%. 2013 a fost cel mai performant an pentru Bitcoin, cu un profit de 5 507%.

Datele mai arată că Bitcoin a avut pierderi anuale doar doi ani din existența sa, cu scăderi de 58% și 73% în anul 2014, respectiv 2018.

De la începutul anului 2021, BTC a crescut cu 108%. (Sursa EN)

Producător de tricouri din Philadelphia alocă 1 milion $ către BTC / ETH

RushOrderTees, o companie de printare și brodare de tricouri intenționează să achiziționeze criptomonede în valoare de 1 milion $, cu rezervele sale de numerar.

„Compania a achiziționat până în prezent Bitcoin și alte criptomonede în valoare de 300k $, iar până la sfârșitul lunii aprilie va avea un total de criptomonede în valoare de 1 milion $.” Achiziția efectuată de către companie este încă un semn al adoptării și normalizării investițiilor în active digitale.

RushOrderTees este un producător de îmbrăcăminte și tricouri personalizate, cu sediul în Philadelphia, PA. Aceștia acceptă comenzi care variază de la o singură unitate de produs, și până la cele la scară largă. Conform site-ului companiei, aceasta are un parteneriat încheiat cu echipa Philadelphia 76ers, din NBA.

Deși Bitcoin (BTC) a avut parte de suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor, prețul activului a crescut mult în ultimele luni, depășind recordul din 2017.

„Bitcoin, criptomonedele și tehnologia blockchain oferă o imagine incitantă a viitorului,” a declarat Mike Nemeroff, CEO-ul RushOrderTees. „Aceasta este oportunitatea noastră de a fi la curent cu ceva ce are puterea de a schimba comerțul la nivel global, pentru totdeauna.” (Sursa EN)

Clase de active, profit anual, active digitale, achiziție Bitcoin, producător tricouri

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.