Știri crypto & Bitcoin - Bybit se asociază cu Cabital pentru a oferi acces la platformele fiat EUR și GBP - Organizația națională de patinaj artistic din SUA adoptă donații Bitcoin – 14-06-2022

Știri crypto & Bitcoin - Bybit se asociază cu Cabital pentru a oferi acces la platformele fiat EUR și GBP - Organizația națională de patinaj artistic din SUA adoptă donații Bitcoin – 14-06-2022

Bybit se asociază cu Cabital pentru a oferi acces la platformele fiat EUR și GBP

Bybit, exchange-ul crypto cu sediul în Singapore, a anunțat un nou parteneriat cu instituția de active digitale, Cabital, pentru integrarea pe platformă a euro (EUR ) și a lirei sterline (GBP).

Utilizatorii platformei de exchange crypto, Bybit pot folosi acum EUR și GBP pentru a cumpăra criptomonede direct în sistem, prin intermediul soluției fiat a Cabital, fără taxe de transfer între portofelele lor Bybit și Cabital. Potrivit comunicatului, serviciul fiat-to-crypto on- și off-ramp de la Cabital permite clienților Bybit să cumpere criptomonede la costuri reduse, fără a fi nevoiți să părăsească platforma.

Bybit este primul partener al Cabital care utilizează infrastructura sa fiat on- și off-ramp pentru exchange-urile crypto. Ben Zhou, co-fondator și CEO al Bybit, a explicat că obiectivele Cabital de a dezvolta o experiență inovatoare și fiabilă în domeniul crypto sunt în concordanță cu ale lor, adăugând că:

"Noi, cei de la Bybit, suntem încântați să ne angajăm în acest nou parteneriat cu Cabital și așteptăm cu nerăbdare să le dăm posibilitatea oamenilor din toate categoriile sociale să își realizeze obiectivele financiare prin intermediul crypto. Haideți să revoluționăm industria împreună".

La sfârșitul lunii ianuarie, Bybit a anunțat că va plasa 134 de milioane de dolari în Trezoreria BitDAO sub formă de Ether (ETH), Tether (USDT) și USD Coin (USDC), precum și finalizarea integrării soluției layer-2 a Ethereum, Arbitrum. (Sursa EN)

Organizația națională de patinaj artistic din SUA adoptă donații Bitcoin

Organizația națională care guvernează patinajul artistic din Statele Unite, U.S. Figure Skating, este cea mai recentă organizație din țară care permite donații în criptomonede precum Bitcoin (BTC).

Asociația a încheiat un parteneriat cu platforma de donații la nivel de întreprindere, Engiven, pentru a începe să accepte donații și cadouri în criptomonede, a anunțat U.S. Figure Skating. Organizația și-a dezvăluit inițial planurile de a permite donațiile în criptomonede în septembrie 2021.

Noua opțiune de plată a donațiilor este disponibilă imediat pe site-ul web al U.S. Figure Skating prin intermediul platformei Engiven, oferind donații în principalele criptomonede, cum ar fi BTC, Ether (ETH), Dogecoin (DOGE), precum și în stablecoins, cum ar fi USD Coin (USDC) și PAX Gold (PAXG).

"U.S. Figure Skating permite acum donații în criptomonede pentru oricare dintre fondurile sale majore. Donațiile de criptomonede sunt eligibile pentru scutire de taxe și pot ajuta U.S. Figure Skating să creeze programe pentru sportivi", se arată pe site-ul organizației.

Potrivit anunțului, Engiven schimbă automat criptomonedele donate în dolari americani, transferând imediat fondurile către U.S. Figure Skating. "U.S. Figure Skating este primul organism național de conducere din SUA care va accepta donații în mai multe criptomonede", se arată în anunț.

Directorul executiv al U.S. Figure Skating, Ramsey Baker, a menționat că introducerea opțiunilor de donație vine în concordanță cu faptul că asociația continuă să caute modalități noi și inovatoare de a oferi finanțare pentru sportivii, cluburile, programele și inițiativele sale."A permite susținătorilor noștri să facă donații către U.S. Figure Skating folosind criptomonede are sens în contextul pieței financiare actuale, care se schimbă rapid."(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.