Știri crypto & Bitcoin - Capitalizarea de piață a criptomonedelor a depășit 1 trilion de $ - Novogratz anticipează că tinerii vor achiziționa Bitcoin cu stimulentele de la stat – 11-03-2021

Capitalizarea de piață totală a criptomonedelor a depășit pragul de 1 trilion $ pentru prima dată, pe 6 ianuarie ...

Știri crypto & Bitcoin - Capitalizarea de piață a criptomonedelor a depășit 1 trilion de $ - Novogratz anticipează că tinerii vor achiziționa Bitcoin cu stimulentele de la stat – 11-03-2021

Capitalizarea de piață a criptomonedelor a depășit 1 trilion de $

Capitalizarea de piață totală a criptomonedelor a depășit pragul de 1 trilion $ pentru prima dată, pe 6 ianuarie.

Măsurată după capitalizarea de piață, clasa activelor digitale s-a dublat în ultima lună, în timp ce Bitcoin (BTC) a depășit un nou record, iar Ether (ETH) a atins prețul de 1100$ pentru prima dată în ultimii trei ani. Combinate, cele două active însumează aproximativ două treimi din totalul pieței.

Capitalizarea de un trilion de $ a fost atinsă la câteva zile după ce piața a depășit recordul din timpul bull market-ului din 2017-2018. În timpul ultimului ciclu, la începutul anului 2018, capitalizarea de piață combinată atingea aproape 830 miliarde $, conform CoinMarketCap.

În general, ciclurile bull ale Bitcoin pregătesc terenul pentru un raliu al altcoins, de cele mai multe ori mai mare decât majorarea inițială a BTC. Denumit „altseason”, de către comunitatea crypto, creșterea semnificativă a altcoins se poate întâmpla repede, oferind puțin timp investitorilor să se pregătească.

Mulți observatori crypto preconizează un an 2021 bullish pentru Bitcoin și altcoins. Aceștia menționează creșterea cererii de BTC la nivel instituțional, printre motivele viziunii optimiste afișate. (Sursa EN)

Novogratz anticipează că tinerii vor achiziționa Bitcoin cu stimulentele de la stat

Pe fondul unei lungi dispute, pentru a stabili dacă cetățenii americani își vor primi stimulentele financiare în valoare de 2000 $, pentru a-i ajuta să facă față repercusiunilor pandemiei de COVID-19, Mike Novogratz a analizat ce ar putea însemna această știre pentru piețele de acțiuni și criptomonede.

O viitoare rundă de stimulente financiare, în valoare de 2000 $ fiecare, ce a fost de curând aprobată de către Camera Reprezentanților ar putea reprezenta, în viziunea lui Novogratz vești bune pentru piețe. Acesta a spus că:

„O mare parte din acel stimulent își va face loc înapoi pe piețe. Cu siguranță, atunci când ajunge pe mâinile tinerilor, aceștia vor merge direct către conturile lor Robinhood. Unul dintre lucrurile deosebite văzute runda anterioară a fost multitudinea de oameni care au achiziționat Bitcoin pentru exact aceeași sumă, cât valorează stimulentul.”

„Piața simte toate acestea,” a adăugat Novogratz. În timp ce mulți angajați americani continuă să se zbată prin turbulențele economice, exacerbate de către criza din 2020, Novogratz a arătat către sentimentul bullish afișat printre traderi:

„Există exces speculativ peste tot. Când privești la numărul de opțiuni prin care poți cumpăra acțiuni precum Tesla, ajunge deja să fie nebunesc.”

Această deconectare poate aduce probleme la un moment dat, chiar și pentru cei care fac profit pe timp de criză. „Trebuie să fii atent la fisuri. Într-o bună zi ne vom trezi, iar piețele se vor inversa și când o vor face va fi cu forță. Doar că nu știu când se va întâmpla aceasta.”

În perioada precedentă, Novogratz a atribuit prețul fără precedent al Bitcoin faptului că instituțiile s-au orientat spre activ, oferind drept exemplu serviciile BTC oferite de PayPal. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.