Știri crypto & Bitcoin - Cartea Bitcoin pentru legislatorii americani primește 5x finanțare pe Kickstarter - Miliardarul Ray Dalio, "impresionat" de modul în care Bitcoin a supraviețuit în ultimul deceniu – 17-03-2022

Știri crypto & Bitcoin - Cartea Bitcoin pentru legislatorii americani primește 5x finanțare pe Kickstarter - Miliardarul Ray Dalio, "impresionat" de modul în care Bitcoin a supraviețuit în ultimul deceniu – 17-03-2022

Cartea Bitcoin pentru legislatorii americani primește 5x finanțare pe Kickstarter

Un grup de opt entuziaști ai Bitcoin (BTC) a lansat o campanie Kickstarter, pentru a publica o carte educațională pentru factorii de decizie federali americani, pentru a reduce dependența acestora de relatările tradiționale din mass-media cu privire la criptomonede. Campania a reușit să atragă o finanțare de 23.151 de dolari, de aproape cinci ori mai mult decât obiectivul de 5.000 de dolari.

Cartea a fost conceptualizată la scurt timp după ce Camera Reprezentanților din Statele Unite a adoptat proiectul de lege bipartit de infrastructură, de 1,2 trilioane de dolari, care impune cerințe stricte de raportare pentru comunitatea crypto. Potrivit autorilor:

"Ne-am propus să scriem o carte care să ajute factorii de decizie politică să înțeleagă de unde provin utilizatorii Bitcoin și îi interesează pe aceștia. Vrem să eliminăm ideea că este o monedă pentru tocilari și să arătăm cum are impact asupra atâtor oameni din America".

Kickstarter-ul a fost lansat de Jimmy Song, un antreprenor crypto cu sediul în Texas și un autor experimentat. Printre ceilalți autori se numără Annaliese Wiederspahn, Gary Leland, Pete Rizzo, Amanda Cavaleri, CJ Wilson, Charlene Fadirepo și Lamar Wilson.

Autorii intenționează să aibă la vânzare cartea audio și cartea pe format de hârtie, care va fi susținută de un "eveniment de lansare a cărții în Washington DC pentru a promova această carte".

În timp ce autorii cărții Bitcoin au contabilizat deja finanțarea inițială de 5.000 de dolari pentru producția cărții, fondurile suplimentare vor fi investite în petrecerea de lansare a cărții:

"În calitate de autori ai acestei cărți, am recunoscut că impresiile de la Washington sunt departe de realitate și am căutat să corectăm această percepție." (Sursa EN)

Miliardarul Ray Dalio, "impresionat" de modul în care Bitcoin a supraviețuit în ultimul deceniu

Miliardarul Ray Dalio a exprimat un alt punct de vedere pozitiv, spunând că este impresionat de crypto, în timp ce clasifică banii lichizi drept "cea mai proastă investiție".

Într-un interviu acordat pentru Yahoo! Finance, fondatorul Bridgewater Associates a declarat că i se pare "impresionant" faptul că crypto au rezistat fără să fie piratate în ultimul deceniu.

"Cred că este impresionant faptul că în ultimii 10-11 ani, acea programare a rezistat. Nu a fost piratată și are o rată de adopție", a declarat Dalio.

Acesta a menționat, de asemenea, că deține o parte din Bitcoin (BTC) și Ether (ETH), dar când a fost întrebat cât de mult deține, Dalio a răspuns spunând că nu deține foarte mult: "Pun foarte mult preț pe diversificare, iar aceasta reprezintă o parte foarte mică din portofoliu".

În 2020, criticile lui Ray Dalio privind volatilitatea și lipsa de protecție a cumpărătorilor pentru criptomonede au fost cauza de alarmă pentru mulți deținători. Acesta a menționat că Bitcoin "nu este foarte bun ca depozit de avere". Cu toate acestea, la începutul anului 2021, miliardarul a făcut o întoarcere de 180 de grade cu privire la Bitcoin, numind activul "o invenție pe cinste".

Într-un eseu pe care Dalio l-a publicat în ianuarie 2021, acesta a precizat că, atât susținătorii crypto, cât și antagoniștii privesc același lucru din unghiuri diferite. Acesta a spus că înțelege că Bitcoin are avantajele și dezavantajele sale.

Managerul de fonduri, miliardar, a continuat să sublinieze că vede crypto "ca pe o monedă alternativă într-un mediu în care valoarea banilor cash se depreciază în termeni reali". Acesta a adăugat că încă mai crede că "banii lichizi sunt un gunoi", așa cum a spus în interviuri anterioare.

"Numerarul, despre care majoritatea investitorilor cred că este cea mai sigură investiție, este, cred eu, cea mai proastă investiție". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.