Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul celui mai mare exchange crypto are „aproximativ 100%” din veniturile sale nete în crypto - Sentimentul față de crypto scade, în ciuda ponturilor Bloomberg conform cărora BTC va ajunge la 400k $ - 17-06-2021

Changpeng Zhao, fondatorul și CEO-ul celui mai mare exchange de criptomonede la nivel global, Binance și unul dintre miliardarii de top ai lumii, nu ...

Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul celui mai mare exchange crypto are „aproximativ 100%” din veniturile sale nete în crypto - Sentimentul față de crypto scade, în ciuda ponturilor Bloomberg conform cărora BTC va ajunge la 400k $ - 17-06-2021

CEO-ul celui mai mare exchange crypto are „aproximativ 100%” din veniturile sale nete în crypto

Changpeng Zhao, fondatorul și CEO-ul celui mai mare exchange de criptomonede la nivel global, Binance și unul dintre miliardarii de top ai lumii, nu deține multe în afară de crypto.

„Sunt una dintre acele persoane care prețuiește lichiditățile mai mult decât deținerea unor lucruri fizice. Chiar prefer să nu dețin nimic,” a declarat Zhao în cadrul unui interviu pentru Bloomberg.

Acesta a menționat că numeroase criptomonede, precum Bitcoin (BTC) alcătuiesc acum aproximativ 100% din întregul său venit net și că nu deține valori imobiliare sau multe monede fiat. Întrebat fiind ce proporție din venitul său net este investită în crypto, Zhao a afirmat că:

„Aș spune că aproape de 100%. Nu dețin monede fiat. Lucrurile fizice pe care le dețin sunt probabil neglijabile în termeni de venit net. Deci, aceasta este o schimbare de concept. Nu utilizez crypto ca să achiziționez fiat; nu utilizez crypto ca să achiziționez case. Vreau doar să păstrez crypto. Și nu plănuiesc să convertesc crypto în cash în viitor.”

Zhao a declarat că i-a luat ceva vreme să își extindă portofoliul său crypto. După ce a achiziționat primii săi Bitcoin, CEO-ul s-a grăbit să își vândă apartamentul pe care l-a achiziționat în 2006, în Shanghai. „Mi-am vândut apartamentul ca să cumpăr Bitcoin și mi-am dat demisia de asemenea. Poți închiria un apartament, sau poți sta la hotel – aceasta îți oferă mult mai multe lichidități.” (Sursa EN)

Sentimentul față de crypto scade, în ciuda ponturilor Bloomberg conform cărora BTC va ajunge la 400k $

Compania de analiză Santiment raportează că sentimentul față de criptomonede a scăzut la niveluri aproape record pentru 2021 – deși unii dintre experți preconizează un preț țintă pentru Bitcoin (BTC), de 400k $.

Interesul a scăzut după ce prețul Bitcoin a ajuns de la 60k $, la prețul de 56 300 $, și după scăderea prețului Ether (ETH) sub 2000 $.

Alte platforme de analiză arată o schimbare mai puțin convingătoare. Platforma de date predictive crypto, Augmento vede sentimentul mutându-se de la ”bullish”la „puțin bearish”. În același timp, indicele Alternative Crypto Fear and Greed arată că nu există aproape nicio schimbare.

Un raport al strategului Bloomberg, Mike McGlone a prezis că Bitcoin s-ar putea apropia curând de 400k $, bazat pe bull run-urile anterioare ale acestuia, adăugând că:

„În septembrie, volatilitatea stabilită la 180 de zile a fost aceeași cu cea din octombrie 2015. De la prețul mediu din acea lună, Bitcoin a crescut puțin peste 50x la vârful din 2017.”

Deși nu oferă un interval de timp specific pentru când ar putea fi atins acest vârf, raportul specifică în schimb faptul că în următorul trimestru, prețul va „depăși rezistența pragului de 60k $ și se va îndrepta către 80k $.”

Ecoinometrics a postat un tweet în cadrul căreia spunea că, istoric vorbind, prețul BTC a izbucnit între 300 și 350 de zile de la halvings anterioare. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.