Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul Diginex spune că anul acesta va aduce câștiguri pe care unii le-ar numi „șocante” - Știrile pozitive despre Bitcoin ale Newsweek subliniază schimbarea de paradigmă din percepția publică – 04-03-2021

Bitcoin (BTC) a trecut recent de pragul de 35 000$, ca parte a unui raliu de preț extraordinar, care, conform ...

Știri crypto & Bitcoin - CEO-ul Diginex spune că anul acesta va aduce câștiguri pe care unii le-ar numi „șocante” - Știrile pozitive despre Bitcoin ale Newsweek subliniază schimbarea de paradigmă din percepția publică – 04-03-2021

CEO-ul Diginex spune că anul acesta va aduce câștiguri pe care unii le-ar numi „șocante”

Bitcoin (BTC) a trecut recent de pragul de 35 000$, ca parte a unui raliu de preț extraordinar, care, conform CEO-ului Diginex, Richard Byworth se datorează ofertei limitate a activului.

„Bitcoin se află în procesul de începere a ciclului bull, de după halving.”

„Partea de cerere din această ecuație a fost accelerată de către stimulentele uriașe din partea băncilor și de către investitorii care au căutat depozite de valoare sigure, împotriva inflației. Ca urmare, o mare parte din instituțiile financiare evaluează acum dimensionarea pentru pozițiile Bitcoin. Aceasta duce la retrageri semnificative în cadrul exchange-urilor, întrucât participanții se orientează către depozitele mai sigure, de tip cold.”

După ce pandemia de COVID-19 a acaparat toate știrile, în martie 2020, guvernul SUA a trecut la acțiune, tipărind mormane de bancnote și lansând diferite tipuri de pachete de stimulente. În cea de-a doua jumătate a anului, entități importante mainstream au început să dezvăluie diverse achiziții de BTC, alocând adesea zeci și sute de milioane de dolari, pentru activ.

Bitcoin a decis în mare parte acțiunea de preț a activelor crypto, deși Ether (ETH) și alții au început să raporteze, de asemenea, câștiguri semnificative. CEO-ul Diginex a declarat că, „Altcoins se vor descurca foarte bine, întrucât jucătorii din retail, care consideră că „au ratat Bitcoin” vor încerca să găsească „următorul Bitcoin” și următorul 1000x.” (Sursa EN)

Știrile pozitive despre Bitcoin ale Newsweek subliniază schimbarea de paradigmă din percepția publică

Newsweek, una dintre cele mai mari publicații săptămânale de știri, din SUA a avut o abordare pozitivă asupra Bitcoin (BTC) în cadrul unui articol recent, care explorează posibilitatea ca activul digital să devină noul standard de aur.

Articolul analizează scenariul aurului digital, utilizând cel mai recent model al JPMorgan Chase, care arată un preț potențial pentru BTC, de 146 000$. Deși articolul prezintă puține informații noi pentru entuziaștii crypto, acesta furnizează o confirmare în plus a faptului că scenariul mainstream din jurul monedei s-a schimbat.

„Tot ceea ce strălucește nu este aur, dar ar putea fi Bitcoin,” a scris Scott Reeves. „Iar pe termen lung, ar putea deveni mai valoros.”

Acesta este mesajul ce a fost transmis cititorilor Newsweek, care însumează zeci de milioane de persoane, dintre care foarte mulți nu au avut expunere la monedă.

Bitcoin a apărut de asemenea pe prima pagină a Financial Times, cu ocazia celei de-a 12-a aniversări a blocului său de geneză, furnizând astfel și mai multe dovezi că mainstream-ul nu mai poate ignora activul.

Între timp, tot mai mulți investitori intră pe piață, după cum o dovedește creșterea bruscă de adrese active și interesul crescut din partea corporațiilor și a instituțiilor mari.

Rămâne de văzut dacă ceea ce retail-ul înțelege despre Bitcoin s-a îmbunătățit, sau dacă oamenii îi acordă atenție doar datorită aprecierii prețului său. În ambele cazuri, oferta de valoare a Bitcoin nu mai este exilată în colțurile obscure și esoterice ale internetului.  (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.