Știri crypto & Bitcoin - Comisia juridică pentru Anglia și Țara Galilor propune reforme pentru activele digitale - CoinGecko deschis către achiziții dar acum este -prea devreme

Știri crypto & Bitcoin - Comisia juridică pentru Anglia și Țara Galilor propune reforme pentru activele digitale - CoinGecko deschis către achiziții dar acum este -prea devreme

Comisia juridică pentru Anglia și Țara Galilor propune reforme pentru activele digitale

Comisia juridică a Angliei și Țării Galilor propune o serie de reforme legislative, pentru a oferi o recunoaștere mai largă și protecție juridică pentru utilizatorii de criptomonede și de active digitale.

Instituția revizuiește legislația existentă privind activele digitale, la cererea guvernului britanic, într-un efort de a se adapta acestui spațiu, pe măsură ce acesta continuă să crească în ceea ce privește amploarea și utilizarea. Comisia Juridică a anunțat apelul la o consultare publică din partea experților juridici, a tehnologilor și a utilizatorilor.

Propunerea evidențiază natura în evoluție și utilizarea multifațetată a criptomonedelor, a tokenilor nefungibili (NFT) și a altor active digitale. Criptomonedele sunt utilizate ca mijloc de plată, ca rezervă de valoare și ca reprezentare digitală a proprietății sau a drepturilor asupra acțiunilor și titlurilor de creanță.

Comisia juridică urmărește să ofere "o recunoaștere și o protecție juridică mai largă pentru activele digitale", pentru a permite accesul unei game mai largi de persoane, întreprinderi și instituții la acest sector în plină expansiune. Documentul de consultare analizează modul în care legile privind proprietatea personală se aplică activelor digitale și de ce acestea ar trebui să fie încadrate sub această umbrelă, dar într-o categorie unică.

Sunt înaintate patru propuneri cheie, începând cu definirea explicită a unei categorii juridice distincte de proprietate personală pentru a include caracteristicile unice ale activelor digitale sub denumirea de "obiecte de date".

În al doilea rând, se vor crea diferite opțiuni pentru dezvoltarea și punerea în aplicare a "obiectelor de date" în jurul legislației existente. Clarificarea legislației privind proprietatea și controlul activelor digitale, precum și transferurile și tranzacțiile sunt ultimele două recomandări prezentate. (Sursa EN)

CoinGecko deschis către achiziții dar acum este -prea devreme-

Principalul site de urmărire a criptomonedelor, CoinGecko, este deschis la achiziții, dar nu chiar acum, potrivit unui co-fondator al platformei.

CoinGecko a fost afectată de actuala piață bear a criptomonedelor, dar firma este departe de a se vinde, a declarat directorul operațional al CoinGecko, Bobby Ong.

Ong crede că toate companiile legate de crypto sunt afectate de natura ciclică a industriei, deoarece, de obicei, acestea se descurcă bine în timpul perioadelor de creștere și se luptă în timpul piețelor bear.

"În timpul acestei ierni crypto, noi, la CoinGecko, suntem afectați în mod similar. Aceasta va fi cea de-a treia iarnă crypto și ne concentrăm pe îmbunătățirea CoinGecko pentru a ne pregăti pentru o eventuală perioadă de creștere care va veni din nou", a declarat Ong.

Potrivit directorului operațional, CoinGecko a avut 100 de milioane de afișări lunare de pagini în iulie, înregistrând o scădere de 85% a traficului în comparație cu vârful din noiembrie 2021. Scăderea traficului vine în concordanță cu mișcarea prețului Bitcoin (BTC), care a atins un maxim istoric de peste 68.000 de dolari în noiembrie anul trecut.

"Acest lucru a avut cu siguranță un impact asupra veniturilor, deoarece publicitatea este unul dintre principalii noștri factori de venituri și este în funcție de vizualizările de pagini primite", a precizat Ong. El a mai spus că noile listări de tokeni pe CoinGecko au scăzut cu aproximativ 70% față de anul trecut.

În ciuda veniturilor în scădere și a incertitudinii continue din jurul pieței crypto, CoinGecko se menține în continuare puternică în ceea ce privește numărul de angajați. Firma aproape că și-a dublat personalul în ultimele șapte luni, de la 30 la 57 de membri ai echipei și nu a concediat niciun angajat. De asemenea, CoinGecko nu a instituit nicio înghețare a angajărilor, a declarat Ong.

"De fapt, tocmai am plătit un mic bonus tuturor membrilor echipei pentru prima jumătate a anului 2022, în ciuda pieței bear. Suntem, de asemenea, în curs de revizuire a salariilor noastre pentru a le face mai competitive pentru a angaja și a păstra cele mai bune talente", a declarat Ong, menționând că, CoinGecko are câteva posturi rămase deschise pentru restul anului.

CoinGecko este cel mai mare rival al CoinMarketCap, site-ul de urmărire a prețurilor crypto care a fost cumpărat de Binance în aprilie 2020. Achiziția a venit în timpul iernii crypto de după 2017, cu Bitcoin tranzacționându-se între 7.000-8.000 de dolari în timpul lunii de achiziție. Binance nu a anunțat niciodată oficial costul tranzacției, în timp ce se zvonea că ar fi costat firma 400 de milioane de dolari. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.