Știri crypto & Bitcoin - Companie de tehnologie din Virginia oferă angajaților opțiunea de a fi plătiți în Bitcoin și Ether - CEO-ul Goldman Sachs spune că legislatorii ar trebui să se teamă de succesul avut de Bitcoin – 24-03-2021

Sequoia Holdings – un furnizor de servicii de dezvoltare de software, ce nu trebuie confundat cu compania de investiții Sequoia Capital – oferă angajaților săi ...

Știri crypto & Bitcoin - Companie de tehnologie din Virginia oferă angajaților opțiunea de a fi plătiți în Bitcoin și Ether - CEO-ul Goldman Sachs spune că legislatorii ar trebui să se teamă de succesul avut de Bitcoin – 24-03-2021

Companie de tehnologie din Virginia oferă angajaților opțiunea de a fi plătiți în Bitcoin și Ether

Sequoia Holdings – un furnizor de servicii de dezvoltare de software, ce nu trebuie confundat cu compania de investiții Sequoia Capital – oferă angajaților săi opțiunea de a economisi o parte din salariul lor, pentru a îi investi în criptomonede.

Sequoia Holdings își are sediul în Reston, Virginia și furnizează soluții de inginerie și analiză, către sectorul de securitate națională al SUA, inclusiv pentru departamentele de apărare și securitate internă. Este de asemenea o companie deținută de către angajați, ceea ce sugerează că, integrarea opțională a criptomonedelor în salariu ar putea fi un bun barometru pentru starea de spirit a angajaților.

Angajații companiei vor putea alege să cedeze o parte din salariul lor și să o investească fie în Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), sau Ether (ETH).

Sequoia Holdings nu indică ce porțiune din salariul angajaților poate fi dată deoparte și nici nu numește compania terță ce va procesa statele de plată și care va fi responsabilă cu reținerea taxelor și convertirea restului în criptomoneda aleasă. Toate economiile crypto vor fi stocate într-un portofel digital, care nu va fi administrat de același procesator terț al statelor de plată.

În cadrul unei declarații pentru companie, co-fondatorul și CEO-ul Sequoia Holdings, T. Richard Stroup Jr. a spus că:

„Mulți dintre angajații noștri sunt susținători entuziasmați ai criptomonedelor și suntem bucuroși să îi ajutăm să obțină expunere la această clasă de active, ce valorează trilioane de dolari […] Criptomonedele au devenit o alternativă importantă la investițiile tradiționale, precum acțiunile și obligațiunile.” (Sursa EN)


CEO-ul Goldman Sachs spune că legislatorii ar trebui să se teamă de succesul avut de Bitcoin

Președintele Goldman Sachs, Lloyd Blankfein a declarat că legislatorii ar trebui să se „hiperventileze”, ca răspuns la recentul succes al Bitcoin, caracterizând activul crypto ca subminând capacitatea legislatorilor de a monitoriza sistemul financiar.

În cadrul unei apariții la Squawk Box, la CNBC, pe 25 ianuarie, Blankfein a afirmat că natura pseudonimă a Bitcoin face ca activul să fie perfect pentru finanțarea activităților ilicite, spunând că: „Nu știi dacă plătești sau nu N-Coreeni, sau Al-Qaida, sau garda revoluționară.”

În ciuda utilizării frecvente de către autorități a transparenței blockchain, pentru monitorizarea utilizării crypto de către organizațiile teroriste, Blankfein a pus la îndoială modalitatea prin care legislatorii pot permite activelor crypto să se dezvolte, în forma lor existentă.

„Dacă aș fi legislator, m-aș hiperventila ca urmare a succesului Bitcoin din prezent, și m-aș pregăti pentru a îi face față.”

Pentru ca Bitcoin să fie conform cu aparatul financiar și legislator existent, Blankfein afirmă că multe dintre libertățile fundamentale oferite de BTC trebuie să fie ținute în frâu. Cu toate acestea, acesta și-a pus problema dacă va continua să existe o cerere ridicată pentru BTC, fără caracteristicile sale de confidențialitate:

„Ar putea să funcționeze, dar va compromite libertatea și orice tip de transparență pe care oamenii le-au apreciat încă de la început. Deci aceasta este dilema pe care Bitcoin trebuie să o rezolve.”

Blankfein a criticat de asemenea Bitcoin ca depozit de valoare, punând accent pe volatilitatea prețului său și pe educația tehnologică necesară pentru propria custodie a activului. (Sursa EN)




Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.