Știri crypto & Bitcoin - Confirmarea sistemului de minare al Block duce hash rate-ul la cel mai înalt nivel din toate timpurile - 70% dintre deținătorii de crypto din SUA au început să investească în 2021 – 27-04-2022

Știri crypto & Bitcoin - Confirmarea sistemului de minare al Block duce hash rate-ul la cel mai înalt nivel din toate timpurile - 70% dintre deținătorii de crypto din SUA au început să investească în 2021 – 27-04-2022

Confirmarea sistemului de minare al Block duce hash rate-ul la cel mai înalt nivel din toate timpurile

Hash rate-ul Bitcoin a revenit la maximele din toate timpurile, în ciuda pierderii unui contribuitor cheie la rata hash. Între timp, pe fondul unei acțiuni lipsite de strălucire a prețului, CEO-ul Block, Jack Dorsey, a confirmat crearea unui sistem deschis de minare Bitcoin.

Spațiul BTC continuă să surprindă și să nedumerească atât criticii, cât și fanaticii. Kazahstanul, a doua cea mai importantă țară ce minează BTC din rețea, a suferit o pană de internet din cauza tulburărilor civile. Cu toate acestea, hash rate-ul nu a oscilat mai mult de 13,4% înainte de a se regrupa pentru a atinge maxime istorice.

După cum se arată în datele de la Glassnode, rata medie de hash a atins 215 milioane de terahashes pe secundă.

Bitcoin miners continuă să dea dovadă de rezistență și, după cum a observat Fidelity Digital Assets, rețeaua este chiar "mai larg distribuită în întreaga lume".

A fost raportat anterior că Block va dezvolta sisteme de minare Bitcoin open-source în 2022, pe baza anunțurilor de angajare de pe LinkedIn. Dorsey a confirmat bănuiala, redând pe Twitter comentariile făcute de Thomas Templeton, un director general al Block.

În thread-ul de pe Twitter, Templeton a abordat aspecte legate de disponibilitatea, fiabilitatea, performanța și produsele referitoare la minarea de BTC. În concluzie, obiectivele Block pentru minarea BTC sunt următoarele:

"Vrem să facem minarea mai distribuită și mai eficientă din toate punctele de vedere, de la cumpărare, la configurare, la întreținere și la minare. Suntem interesați pentru că minarea merge mult mai departe de crearea de noi Bitcoin. O vedem ca pe o necesitate pe termen lung pentru un viitor complet descentralizat și permissionless." (Sursa EN)

70% dintre deținătorii de crypto din SUA au început să investească în 2021

Marea majoritate a deținătorilor de criptomonede din Statele Unite au făcut primele investiții în criptomonede chiar anul trecut, potrivit unui nou sondaj.

Aproximativ 70% dintre deținătorii de criptomonede din SUA au început să investească în criptomonede precum Bitcoin (BTC) în 2021, potrivit raportului, Crypto Perception 2022, realizat de Huobi Group, operatorul principalului exchange crypto, Huobi.

Compania a intervievat aproximativ 3.100 de adulți americani la mijlocul lunii decembrie 2021, pentru a evalua cunoștințele respondenților despre crypto, ce cred despre creșterea pieței crypto în 2021 și multe altele.

Sondajul a constatat că, 68% dintre respondenți au avut prima expunere la crypto în ultimul an, în timp ce alți 21% dintre aceștia au început să investească în crypto cu până la doi ani în urmă. 12% dintre respondenți au făcut prima investiție în crypto în decurs de patru ani, în timp ce 9% au început să investească în crypto cu mai mult de patru ani în urmă.

Potrivit concluziilor sondajului, respondenții nu au investit prea mult în crypto, totuși. 46% dintre polonezi au declarat că au investit 1.000 de dolari sau mai puțin în criptomonede. Alți 25% au declarat că dețin crypto în valoare cuprinsă între 1.000 și 10.000 de dolari.

Studiul a sugerat, de asemenea, că există încă mult scepticism în jurul industriei crypto, 42% dintre respondenți considerând că este prea riscant să investească în crypto. 34% dintre cei intervievați au fost, de asemenea, îngrijorați de lipsa reglementărilor de pe piață, în timp ce 24% dintre respondenți au precizat că nu au suficient capital pentru a investi în crypto. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.