Știri crypto & Bitcoin - Contributorii investesc în Bitcoin, Ethereum și Solana din 2018 – Raport - BTC wholecoiners în creștere cu 40K de când a început prăbușirea în luna iunie

Știri crypto & Bitcoin - Contributorii investesc în Bitcoin, Ethereum și Solana din 2018 – Raport - BTC wholecoiners în creștere cu 40K de când a început prăbușirea în luna iunie

Contributorii investesc în Bitcoin, Ethereum și Solana din 2018 – Raport

În ciuda turbulențelor de pe piața crypto, contribuitorii activi din proiectele de top Bitcoin, Ethereum și Solana au crescut în medie cu 71,6% pe an din ianuarie 2018, potrivit unui nou raport.

Constatările provin dintr-un raport trimis de firma de investiții în tehnologie, Telstra Ventures, care a constatat că Solana a avut cea mai semnificativă creștere anuală a contribuitorilor activi lunar, crescând cu o rată anuală compusă de creștere de 173% de la 1 ianuarie 2018.

Contributorii sunt dezvoltatori care trimit actualizări de cod pe GitHub, un depozit de coduri pentru programe informatice.

Ethereum a fost pe locul al doilea, cu o creștere anuală compusă de 24,9% a numărului de contributori lunari începând din 2018, iar Bitcoin a fost pe locul al treilea, cu o creștere anuală "lentă și constantă" de 17,1%.

Telstra Ventures a remarcat, de asemenea, că Ethereum are cea mai "mare și mai puternică" comunitate de dezvoltatori dintre cele trei blockchains. Rețeaua a avut aproape 2.500 de contribuitori activi lunar în aprilie, care au scăzut la peste 2.000 de contribuitori în iulie, ceea ce a coincis cu o scădere a prețului crypto.

Numărul mai mare de contributori activi s-ar putea datora volumului mai mare de producție necesar pentru a se pregăti pentru viitoarea Merge, în care rețeaua trece la consensul proof-of-stake (PoS).

Numărul de contributori activi lunar pe Ethereum în iulie a fost de peste patru ori mai mare decât cei 400 de contributori ai Bitcoin și de aproape șapte ori mai mare decât cei 350 de contributori ai Solana.

Cu toate acestea, raportul notează că numărul de contributori a scăzut cu 9% din noiembrie anul trecut, ceea ce coincide cu o scădere a prețului criptomonedei de la maximul său.  (Sursa EN)

BTC wholecoiners în creștere cu 40K de când a început prăbușirea în luna iunie

Investitorii mai mici în Bitcoin (BTC) au găsit o oportunitate unică în timpul crizei crypto, pentru a-și achiziționa criptomoneda preferată. Numai de la prăbușirea din luna iunie, numărul de wholecoineri a crescut cu 40.000.

Potrivit LookIntoBitcoin, numărul de wholecoineri BTC a crescut constant începând cu 31 ianuarie, când prețul BTC era de aproximativ 38.000 de dolari.

Cu toate acestea, prețul Bitcoin a scăzut cu aproximativ 27% în luna mai și cu încă 40% în iunie, aceeași lună în care au apărut 25.389 de portofele noi care dețin cel puțin un Bitcoin întreg.

Prețul BTC în momentul redactării acestui articol este de 23.035 de dolari, în scădere cu 64% față de maximul istoric (ATH) de 64.400 de dolari din noiembrie 2021, iar numărul de wholecoiners se află în prezent la un maxim istoric de 891.346 la 1 august 2022.

Investitorul în crypto, Lark Davis, le-a spus luni urmăritorilor săi de pe Twitter că "o mulțime de oameni își ating obiectivul de a deține monede întregi!".

În mod interesant, datele arată că numărul de portofele care dețin mai mult de 10 BTC, 100BTC și 1000BTC a început să se reducă sau chiar să scadă în aceeași perioadă.Adresele de portofele cu mai mult de 10 BTC au crescut cu doar 600 din luna mai, adresele cu mai mult de 100 BTC au scăzut cu 125, iar portofelele cu mai mult de 1.000 BTC au scăzut cu 113. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.