Știri crypto & Bitcoin - Crypto.com și Silvergate permit instituțiilor să cumpere și să vândă crypto cu USD - Compania de minare Bitcoin Griid se va lista la NYSE prin intermediul unei tranzacții SPAC – 03-02-2022

Exchange-ul crypto, Crypto.com continuă să își extindă soluțiile de tip "on-ramp" și "off-ramp" cu un nou parteneriat cu Silvergate, o bancă de stat din California.

Știri crypto & Bitcoin - Crypto.com și Silvergate permit instituțiilor să cumpere și să vândă crypto cu USD - Compania de minare Bitcoin Griid se va lista la NYSE prin intermediul unei tranzacții SPAC – 03-02-2022

Crypto.com și Silvergate permit instituțiilor să cumpere și să vândă crypto cu USD

Exchange-ul crypto, Crypto.com continuă să își extindă soluțiile de tip "on-ramp" și "off-ramp" cu un nou parteneriat cu Silvergate, o bancă de stat din California.

Crypto.com a anunțat că lucrează cu Silvergate pentru a permite clienților instituționali să depună și să retragă de la exchange., folosind dolarul american (USD).

Potrivit anunțului, transferurile bancare către și dinspre exchange-ul Crypto.com sunt acum disponibile pentru investitorii instituționali. Cu ajutorul Silvergate, clienții instituționali pot transfera USD direct între conturile lor bancare și Crypto.com, fără comisioane.

Noua funcție este activată prin intermediul Silvergate Exchange Network, o platformă de plăți care permite utilizatorilor să trimită instantaneu dolari americani în orice moment al zilei. Caracteristica va fi disponibilă pentru clienții instituționali pe toate piețele disponibile la exchange, se arată în anunț.

Co-fondatorul și directorul general al Crypto.com, Kris Marszalek, a declarat că noua funcție este "foarte solicitată" și susține viziunea companiei de a accelera tranziția lumii către criptomonede. "Suntem încântați să lucrăm cu Silvergate pentru a oferi o soluție suplimentară de rampă de acces/ieșire a fiatului pentru clienții noștri instituționali", a adăugat el.

"Aceasta ar trebui să fie prima dată când avem depozite directe în USD", a declarat un purtător de cuvânt al Crypto.com, adăugând că integrările anterioare cu Circle au permis depozite și retrageri prin intermediul tranzacțiilor între USD și stablecoin-ul USD Coin (UDSC). (Sursa EN)

Compania de minare Bitcoin Griid se va lista la NYSE prin intermediul unei tranzacții SPAC

Într-un dosar depus la Comisia pentru valori mobiliare și burse din Statele Unite (SEC), compania de achiziții cu scop special, sau SPAC, Adit EdTech Acquisition Corp, a anunțat că va fuziona cu compania de minare Bitcoin (BTC), Griid, cu sediul în Cincinnati, la o evaluare a întreprinderii de 3,3 miliarde de dolari. SPAC-urile sunt companii cu cecuri în alb, create cu unicul scop de a achiziționa alte firme. După încheierea tranzacției, Griid se va lista la Bursa de Valori din New York sub simbolul GRDI. Tranzacția ar trebui să se încheie până în primul trimestru al acestui an.

Potrivit prezentării sale pentru investitori, Griid se așteaptă să mineze 637 BTC în acest an, cu o rată totală de hash de 187 petahash pe secundă (PH/s) de la toți crypto miners combinați. Până în 2024, compania preconizează că poate mina 24.348 BTC pe an, cu o rată totală de hash care va depăși 26.180 PH/s. În context, rata totală de hash a întregii rețele Bitcoin de la Tu este de aproximativ 156.000 PH/s.

De asemenea, firma a susținut că cipurile nou proiectate în echipamentele sale de minare pot depăși unul dintre cele mai bune echipamente de minare Bitcoin cu circuite integrate pentru aplicații specifice, S19 Pro. Comparând echipamentul său brevetat cu S19 Pro, Griid se laudă că este cu 15% mai eficient, cu 50% mai ieftin și are ca rezultat un profit brut cu 130% mai mare pe an. În prezent, aproximativ 70% din operațiunile de minare Bitcoin ale companiei sunt fără emisii de carbon.

Trey Kelly, CEO al GRIID, a emis următoarea declarație cu privire la această evoluție:

„Construim o companie americană de infrastructură cu cea mai mare rezervă de energie fără emisii de dioxid de carbon din rândul Bitcoin miners publici, la cel mai mic cost de producție la scară.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.