Știri crypto & Bitcoin - Crypto miners nu sunt afectați de volatilitatea de pe piața Bitcoin - Experții din industrie evaluează angajarea de către SEC a mai multor polițiști crypto

Știri crypto & Bitcoin - Crypto miners nu sunt afectați de volatilitatea de pe piața Bitcoin - Experții din industrie evaluează angajarea de către SEC a mai multor polițiști crypto

Crypto miners nu sunt afectați de volatilitatea de pe piața Bitcoin

În ciuda scăderii constante a prețului Bitcoin (BTC) și a turbulențelor de pe piețele actuale, unele dintre cele mai mari companii de minare, nu se arată deranjate, și insistă că operațiunile lor nu vor fi afectate de volatilitatea negativă a prețurilor.

Unii chiar o văd ca pe o oportunitate de a câștiga cotă de piață pe măsură ce concurenții mai mici se prăbușesc.

Prețurile Bitcoin au înregistrat un declin constant pe tot parcursul anului până când prăbușirea s-a accelerat, pentru a ajunge la cel mai scăzut punct din decembrie 2020. Cu toate acestea, crypto miners nu au fost descurajați pe fondul acestei presiuni extraordinare. Unii ar putea chiar să aibă mai multă fervoare pentru minare dacă tendința descendentă a Bitcoin continuă în 2022.

Compania de minare Bitcoin, Marathon Digital Holdings a declarat că "strategia sa "asset-light" o va menține izolată de aproape toate efectele unei piețe bear. Charlie Schumacher, vicepreședintele departamentului de comunicare corporativă al Marathon Digital, a declarat că a menținut o bază de cost de aproximativ 6.200 de dolari pe BTC minat în primul trimestru prin "externalizarea activității operațiunilor noastre și păstrarea puterii intelectuale în cadrul firmei".

Marathon este al treilea cel mai mare deținător de Bitcoin în rândul companiilor publice, potrivit BitcoinTreasuries. Are capacitatea de a genera 3,9 exahashes (EH/s). Titlurile Marathon Digital au scăzut cu 15,42% și se tranzacționează la 9,97 dolari în tranzacțiile după orele de tranzacționare. Este în scădere cu 92,6% față de maximul din decembrie 2014, de 134,72 dolari. (Sursa EN)

Experții din industrie evaluează angajarea de către SEC a mai multor polițiști crypto

Comisia pentru valori mobiliare și burse din Statele Unite (SEC) încearcă să angajeze mai multe persoane care să se concentreze asupra activelor digitale, mărind de aproape două ori numărul personalului însărcinat cu protejarea investitorilor pe piețele de criptomonede.

Unitatea Cyber a SEC, care cuprinde echipa Crypto Assets and Cyber, ar trebui să angajeze 20 de persoane noi pentru a crește forța totală la 50 de posturi dedicate, după cum a fost raportat la 3 mai. Această evoluție vine în contextul în care organismul de reglementare încearcă să țină pasul cu creșterea popularității activelor virtuale.

Decizia SEC de a-și extinde unitatea de criptomonede a fost lăudată de experții din industrie, Dr. Anna Becker, CEO și co-fondator al EndoTech, numind-o "o evoluție binevenită". Ea consideră că securitatea sporită, reglementarea și soluțiile complexe de investiții financiare vor permite monedelor digitale să devină mai acceptate.

În ceea ce privește colaborarea firmelor de criptomonede cu autoritățile de reglementare, Becker a declarat: "Atunci când colaborăm pentru a stabili și a respecta regulile, vom crea o piață care servește publicul și îi oferă posibilitatea de a face bani cu o protecție adecvată." Aceasta a adăugat:

"Această piață este încă la început. Când vine vorba de tranzacționarea crypto, avem nevoie de aceleași tipuri de garanții care s-au dezvoltat de-a lungul anilor pe piețele de acțiuni și pe alte piețe de masă. Acestea vor permite crypto să se dezvolte într-o clasă de active mai robustă, cu instrumente financiare mai avansate."Jay Fraser, șeful departamentului de strategie de la BSTX, consideră că societățile crypto ar trebui să interacționeze cu autoritățile de reglementare. Acesta a remarcat că gravitatea recentelor scăderi de preț ar putea fi atribuită parțial lipsei de profunzime și numărului de participanți activi pe piețele de criptomonede. Potrivit lui Fraser, un mediu de reglementare coerent și previzibil ar putea încuraja mai mulți comercianți instituționali să participe la atenuarea fluctuațiilor de preț. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.