Știri crypto & Bitcoin - Crypto Twitter reacționează în timp ce guvernul rus revizuiește proiectul de lege crypto finalizat - Binance și Coinbase tac cu privire la Bitcoin Lightning - Comunitatea încearcă să înțeleagă de ce – 8-10-2022

Știri crypto & Bitcoin - Crypto Twitter reacționează în timp ce guvernul rus revizuiește proiectul de lege crypto finalizat - Binance și Coinbase tac cu privire la Bitcoin Lightning - Comunitatea încearcă să înțeleagă de ce – 8-10-2022

Crypto Twitter reacționează în timp ce guvernul rus revizuiește proiectul de lege crypto finalizat

Ministerul de Finanțe (MinFin) din Rusia a finalizat un proiect de lege intitulat "Despre moneda digitală" și l-a trimis guvernului rus pentru aprobare, în vederea adoptării ca lege. Proiectul de lege federală clarifică reglementările legate de tranzacționarea și minarea criptomonedelor.

Ministerul de Finanțe al Rusiei a anunțat modificarea și finalizarea unui proiect de lege iminent privind criptomonedele, care oferă claritate în ceea ce privește reglementările legate de circulația, emiterea, tranzacționarea, minarea și alte activități din cadrul pieței crypto.

În timp ce rapoarte neconfirmate privind legalizarea criptomonedelor de către Rusia au apărut la începutul zilei de 16 aprilie, comunitatea înfloritoare de crypto pe Twitter a primit anunțul cu brațele larg deschise.

Directorul general al Binance, Changpeng Zhao, a fost, de asemenea, unul dintre primii care a recunoscut mișcarea, având în vedere numeroasele sancțiuni aplicate în prezent împotriva națiunii.

Crypto Twitter și-a dat seama în curând că a sărbătorit un pic prea devreme și, în curând, CZ și alții au șters tweet-urile care aclamau statutul legal al crypto în Rusia.

Zvonurile în jurul legalizării crypto în Rusia au fost stârnite de un raport al cotidianului local rusesc Kommersant, care ar fi pus mâna pe versiunea finală autentică a proiectului de lege. Potrivit presei locale, proiectul de lege recomanda acceptarea monedei digitale "ca mijloc de plată care nu este unitatea monetară a Federației Ruse", care încă nu a fost adoptată ca lege de către guvernul rus.

În timp ce MinFin a finalizat și a împărtășit proiectul de lege cu guvernul rus, un anunț oficial cu privire la aprobarea acestuia ca lege este încă așteptat, fără un termen cunoscut.

Raportul Kommersant a subliniat, de asemenea, că proiectul de lege recomandă construirea unui cadru de reglementare pentru activitățile legate de crypto, împărtășind în același timp bazele pentru operatorii înregistrați. (Sursa EN)

Binance și Coinbase tac cu privire la Bitcoin Lightning - Comunitatea încearcă să înțeleagă de ce

Integrarea rețelei Bitcoin Lightning Network a început să ia avânt printre exchange-urile crypto din întreaga lume. Cu toate acestea, unele dintre cele mai mari platforme de tranzacționare de criptomonede din lume se pare că nu se grăbesc să integreze protocolul.

Aplicația de tranzacționare crypto Robinhood a devenit cel mai recent jucător important din industrie care a anunțat integrarea Lightning, călcând pe urmele BitPay și al exchange-ului crypto, Kraken.

Având în vedere că obiectivul principal al integrării Lightning este de a reduce costul tranzacțiilor Bitcoin (BTC) și de a accelera transferurile din rețea, ne putem întreba ce exchange-uri crypto nu au adăugat încă suportul Lightning.

Nu toată lumea este mulțumită de ritmul de adoptare a Bitcoin LN. David Coen, un tester de asigurare a calității software-ului și pasionat de crypto, este dezamăgit de lipsa de progres pentru integrarea Lightning Network în rândul principalelor exchange-uri crypto. El a compilat date din surse oficiale, prezențe pe rețelele de socializare și exploratori Lightning, precum 1ML și Amboss, doar pentru a afla că Binance, Coinbase și Bithumb, principalul exchange crypto din Coreea de Sud, nu se află pe lista "exchange-urilor Lightning".

În ciuda faptului că oferă informații complete despre rețeaua Lightning pe site-urile lor, atât Coinbase, cât și Binance au refuzat să comenteze planurile lor potențiale de integrare a rețelei Lightning.

FTX - care nu este menționată în lista lui Coen - a refuzat, de asemenea, să comenteze. În luna ianuarie a anului trecut, FTX a declarat pe contul său oficial de Twitter că "probabil plătește mai mult în taxe de tranzacție decât orice altă entitate din lume".Se pare că există un număr mare de motive posibile pentru care unele dintre cele mai mari exchange-uri crypto nu au adăugat până acum suportul Lightning. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.