Știri crypto & Bitcoin - Dezvoltatorul Bitcoin Core, Samuel Dobson, decide că este "timpul să plece” - Primarul reales din Miami va lua economiile de pensionare parțial în Bitcoin – 06-03-2022

Știri crypto & Bitcoin - Dezvoltatorul Bitcoin Core, Samuel Dobson, decide că este "timpul să plece” - Primarul reales din Miami va lua economiile de pensionare parțial în Bitcoin – 06-03-2022

Dezvoltatorul Bitcoin Core, Samuel Dobson, decide că este "timpul să plece”

Dezvoltatorul Samuel Dobson a anunțat printr-o serie de tweet-uri, că se retrage din funcția de responsabil cu mentenanța Bitcoin Core după trei ani, deoarece "nu mai poate dedica timpul necesar, deoarece se apropie de finalul doctoratului său".

În calitate de responsabil cu mentenanța pentru portofelului Bitcoin Core, Dobson a avut acces direct la codul criptomonedei pe GitHub, având permisiunea de a aproba modificări și de a aduce îmbunătățiri software-ului Bitcoin. De asemenea, el a fost responsabil pentru asigurarea securității protocolului.

Întrebat dacă există vreo șansă ca într-o zi să se întoarcă la dezvoltarea BTC Core, Dobson a răspuns că doctoratul său este principalul său obiectiv în acest moment. Și chiar dacă nu a decis ce va face după absolvire, nu este interesat de dezvoltarea altor criptomonede.

Dobson a declarat că este deosebit de recunoscător pentru sprijinul "sponsorului său incredibil de generos" John Pfeffer, fără de care nu ar fi putut să acorde prioritate lucrului la Bitcoin cu jumătate de normă.

El a făcut un apel la comunitatea Twitter să ia în considerare posibilitatea de a sprijini financiar un dezvoltator, datorită naturii proiectelor open source. De asemenea, el a declarat că:

"Dezvoltarea Bitcoin Core a crescut în mod evident enorm de la concepția sa, pe vremea lui Satoshi. Fiind un proiect open source, va fi întotdeauna într-o poziție interesantă și mai dificilă din punct de vedere financiar, dar lucruri precum Brink, Chaincode, Spiral și sponsorizarea directă a dezvoltatorilor prin GitHub au ajutat foarte mult." (Sursa EN)

Primarul reales din Miami va lua economiile de pensionare parțial în Bitcoin

Primarul de lungă durată al orașului Miami, Francis Suarez, a anunțat că intenționează să ia o parte din plata 401(k) în Bitcoin (BTC), la doar o lună după ce a început să primească salariul în BTC.

La scurt timp după ce a devenit primul legiuitor din Statele Unite care acceptă o parte din salariul său în Bitcoin, Suarez vrea să dedice o parte din economiile sale de pensionare în Bitcoin pe baza "unei alegeri personale", a declarat acesta într-un interviu acordat Real Vision, adăugând:

"Cred pur și simplu că este un bun activ în care să fie investit. Cred că este unul care, în mod evident, se va aprecia în timp. Este unul în care eu cred".

Suarez a subliniat că succesul Bitcoin este strâns legat de încrederea în sistem, care este în mod inerent un "sistem open-source, nemanipulabil". Primarul a dezvăluit că a început să primească plățile salariale în Bitcoin cu ajutorul procesatorului de plăți, Strike, un terț.

Primarul a împărtășit, de asemenea, că administrația orașului acceptă plăți de taxe în Bitcoin de la locuitorii din Miami.

Într-un efort de a impulsiona și mai mult unitatea de adoptare a Bitcoin din Miami, primarul Suarez a anunțat că va da randamentul Bitcoin ca dividend direct, fiecărui rezident eligibil din Miami.

În încercarea de a transforma orașul într-un important centru de criptomonede, Suarez a spus:

"Vom crea portofele digitale pentru locuitorii noștri. Și le vom da Bitcoin direct din randamentul MiamiCoin". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.