Știri crypto & Bitcoin - Donațiile crypto au crescut de aproape 16x în 2021 - Platforma socială Stocktwits lansează tranzacționarea crypto – 7-06-2022

Știri crypto & Bitcoin - Donațiile crypto au crescut de aproape 16x în 2021 - Platforma socială Stocktwits lansează tranzacționarea crypto – 7-06-2022

Donațiile crypto au crescut de aproape 16x în 2021

2021 nu a fost doar anul instituționalizării crypto și al noilor maxime istorice - s-a dovedit a fi și cel mai mare an de până acum pentru filantropie în domeniul crypto.

Potrivit datelor de cercetare de la The Giving Block, volumul donațiilor în crypto a crescut la 69,6 milioane de dolari în 2021, comparativ cu 4,2 milioane de dolari în 2020. Volumul de donații crypto a înregistrat un vârf de 1.558% sau de aproape 16 ori în aceeași perioadă. Media donațiilor crypto a înregistrat, de asemenea, o creștere de 236%, crescând de la o medie de 3.109 dolari în 2020 la 10.445 dolari în 2021.

Datele au mai arătat că dimensiunea medie a donațiilor crypto a fost de 82 de ori mai mare decât donația medie în numerar. Donația medie în crypto a fost estimată la 10.455 de dolari, comparativ cu 128 de dolari în numerar.

Datele privind donațiile lunare au dezvăluit mai multe aspecte interesante despre donatorii de crypto. Raportul a evidențiat faptul că donațiile crypto au fost cele mai mari în ultimele patru luni ale anului 2021. Volumul donațiilor a atins, de asemenea, un vârf cu fiecare lună, unde în ianuarie s-a înregistrat un volum total de 300.000 de dolari, în timp ce volumul total de donații din decembrie a depășit 20.000.000 de dolari. 42% din totalul donațiilor crypto în 2021 au venit în ultimele două luni.

Cercetarea a atribuit această creștere pieței bull și adoptării în creștere a activelor digitale în rândul publicului obișnuit, precum și al organizațiilor non-profit. Raportul de cercetare a arătat că peste 1.000 de organizații non-profit acceptau donații crypto până la sfârșitul anului 2021. (Sursa EN)

Platforma socială Stocktwits lansează tranzacționarea crypto

Platforma de social media axată pe investitori, Stocktwits, și-a lansat propriile servicii de tranzacționare crypto.

Stocktwits a încheiat un parteneriat cu FTX.US pentru a realiza serviciile sale de tranzacționare crypto și urmează să lanseze tranzacționarea de acțiuni din Statele Unite în trimestrul următor. Firma caută în continuare să își extindă portofoliul de servicii de tranzacționare prin oferirea de tranzacții cu derivate crypto și alte clase de active, în lunile următoare.

Stocktwits se mândrește cu 6 milioane de utilizatori înregistrați și cu 5 milioane de utilizatori activi lunar. Noua opțiune de tranzacționare crypto le va permite utilizatorilor să tranzacționeze direct din profilurile lor și le va permite, de asemenea, să își prezinte portofoliile.

Platforma rețelei de socializare a jucat un rol-cheie, împreună cu subredditul r/Wallstreetbets, pentru a comprima în lipsă stocurile de meme în februarie 2021, ceea ce a dus la pierderi de miliarde de dolari pentru fondurile speculative care au cumpărat milioane de poziții scurte împotriva acestor acțiuni. Comunitatea crypto a oferit un mare sprijin în timpul acestei saga de retail și a cerut mai multor companii asociate să integreze crypto ca protest împotriva intimidării centralizate.

Până acum, platforma socială era axată în principal pe discuții între investitori și traderi, alături de alte instrumente de date. Directorul general al platformei, Rishi Khanna, a recunoscut importanța tot mai mare a discuțiilor despre crypto pe rețea și a declarat că, "comunitatea și datele au servit ca o rampă de acces puternică în platformă". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.