Știri crypto & Bitcoin - Ethereum atinge maximele ultimelor 8 luni în BTC, în timp ce banii se îndreaptă către altcoins mai riscante - Comercianții de Bitcoin încă mai preferă noi minime de $20K, în timp ce Ether atinge $2K

Știri crypto & Bitcoin - Ethereum atinge maximele ultimelor 8 luni în BTC, în timp ce banii se îndreaptă către altcoins mai riscante - Comercianții de Bitcoin încă mai preferă noi minime de $20K, în timp ce Ether atinge $2K

Ethereum atinge maximele ultimelor 8 luni în BTC, în timp ce banii se îndreaptă către altcoins mai riscante

Ether (ETH) valorează mai mult în Bitcoin (BTC) decât oricând de la începutul anului, pe fondul unui apetit reînnoit pentru altcoins.

Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView confirmă că ETH/BTC a depășit rezistența cheie pentru a trece de 0,08 BTC pe 13 august.

Mișcarea este impresionantă pentru cea mai mare altcoin, Ether, deoarece zona din jurul valorii de 0,075 reprezenta o zonă de vânzare problematică, care ținuse anterior bulls în frâu încă din ianuarie.

La momentul redactării acestui articol, ETH/BTC se străduiește să păstreze nivelul recent câștigat, în timp ce comercianții se întreabă cât ar putea dura rezistența sa.

Așa cum a fost raportat anterior, ETH/USD a trecut peste noapte de 2.000 de dolari, o limită psihologică semnificativă în sine, nemaiîntâlnită din luna mai.

Observând că se dezvoltă o tendință de a se îngrămădi în altcoins, firma de analiză on chain Glassnode a observat o dorință a investitorilor de a crește expunerea la risc în atmosfera actuală.

"Potrivit Swissblock's Altcoin Cycle Signal, o parte din forța bitcoin-ului s-a temperat, deoarece investitorii s-au retras în altcoins într-un mediu cu risc mai scăzut", au scris co-fondatorii Yann Allemann și Jan Happel în ultima ediție a buletinului lor informativ "Uncharted":

"De când fuziunea Ethereum a devenit mai clară, Ethereum a depășit Bitcoin, determinând creșterea altcoins."

De asemenea, capitalizarea globală a pieței altcoins a atins cel mai ridicat nivel de la sfârșitul lunii mai, depășind 700 de miliarde de dolari, potrivit cifrelor de la TradingView și CoinMarketCap.

Revenind la potențialele ținte de preț pentru Ether, comercianții au rămas totuși conservatori după luni de creșteri. (Sursa EN)

Comercianții de Bitcoin încă mai preferă noi minime de $20K, în timp ce Ether atinge $2K

Bitcoin (BTC) ar trebui să se întoarcă în continuare la aproape 20.000 de dolari, avertizează o nouă analiză, în timp ce BTC/USD încearcă să testeze din nou maximele pe mai multe luni.

Datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView au arătat că BTC/USD a pus în scenă o a doua creștere până aproape de 25.000 de dolari pe 13 august, până acum văzând respingerea.

Perechea a câștigat peste 1.300 de dolari, dar cum bulls au rămas din nou fără impuls în apropierea rezistenței cruciale, puțini au fost optimiști cu privire la faptul că Bitcoin va evita o scădere mai adâncă.

"O ultimă creștere pentru a reda scurtcircuitele timpurii", a declarat urmăritorilor de pe Twitter popularul cont de tranzacționare Il Capo of Crypto.

La fel de precaut a fost și colegul trader Jibon, care a spus că ar prefera chiar să aștepte și să "cumpere mai sus" decât prețul spot, pentru a exclude orice inversare de tendință.Mai optimist a fost contul de tranzacționare Credible Crypto, care a susținut că orice corecție ar fi în continuare optimistă, cu excepția cazului în care 20.700 de dolari ar fi fost depășiți. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.