Știri crypto & Bitcoin - Exchange crypto indonezian susținut de Binance ia în considerare IPO - Bitcoin miners listați pe Nasdaq îndeamnă China să deschidă ușile pentru minarea ecologică – 08-09-2021

Exchange-ul crypto, Tokocrypto, cu sediul în Jakarta, ia în considerare un debut pe piața publică în următorii doi sau trei ani, a ...

Știri crypto & Bitcoin - Exchange crypto indonezian susținut de Binance ia în considerare IPO - Bitcoin miners listați pe Nasdaq îndeamnă China să deschidă ușile pentru minarea ecologică – 08-09-2021

Exchange crypto indonezian susținut de Binance ia în considerare IPO

Exchange-ul crypto, Tokocrypto, cu sediul în Jakarta, ia în considerare un debut pe piața publică în următorii doi sau trei ani, a relatat Nikkei.

"Spun doi ani pentru că trebuie să fim profitabili pentru cel puțin mai mult de doi ani înainte de listare. Suntem deja profitabili acum. Principalul nostru obiectiv la Tokocrypto este să creștem afacerea în continuare, să ne extindem operațiunile în mai multe părți din Indonezia și să facem crypto să devină mainstream în această țară", a declarat Pang Xue Kai, CEO al Tokocrypto.

"În ceea ce privește evaluarea, este prematur să vorbim despre aceasta, deoarece o ofertă publică inițială va veni peste doi-trei ani, dar o referință apropiată ar fi Coinbase din SUA. În prezent, monitorizăm piața, extindem afacerea, construim echipa și produsele", a adăugat el.

Înființat în 2018, Tokocrypto este reglementat în cadrul Ministerului Comerțului din Indonezia de către Agenția de reglementare a tranzacțiilor cu contracte futures pe mărfuri, cunoscută și sub numele de Bappebti.

Tokocrypto are legături cu cel mai mare exchange crypto din lume, Binance, firma indoneziană primind o investiție nedezvăluită, de la Binance, în urmă cu un an. Tokocrypto a lansat, de asemenea, o vânzare a tokenilor săi, Tokocrypto (TKO) pe Binance la începutul acestui an. Anul trecut, compania a lansat, de asemenea, un exchange crypto modernizat, alimentat de Binance Cloud. (Sursa EN)

Bitcoin miners listați pe Nasdaq îndeamnă China să deschidă ușile pentru minarea ecologică

CEO-ul Canaan Inc., o firmă cu sediul în China specializată în echipamente de minare Bitcoin (BTC), listată la Nasdaq, a susținut că interdicția de minare Bitcoin din China ar trebui să facă concesii pentru utilizatorii de energie verde, în timpul unei conferințe telefonice.

Zhang Nangeng a declarat că o interdicție nediscriminatorie a minării de Bitcoin nu a ținut cont de potențialele beneficii economice care ar putea apărea în urma adoptării minării cu utilizarea de energie verde. Zhang a declarat că minarea ar putea prezenta o soluție la supraoferta de energie electrică din anumite regiuni ale țării, unde prețurile scăzute ale energiei rezultate atrag deja miners.

"Miners cu scop lucrativ preferă regiunile cu prețuri scăzute la electricitate, care indică o supraofertă și, probabil, o risipă de energie. De asemenea, Bitcoin miners ajută la crearea de locuri de muncă în regiunile sărace și contribuie la visteria fiscală", a declarat Zhang.

Prețul acțiunilor Canaan a crescut cu 24% marți, adăugându-se la o creștere de 42% pentru săptămâna în curs. Creșterea prețului acțiunilor Canaan a venit pe fondul publicării rezultatelor financiare ale firmei pentru primul trimestru al anului, care arată o creștere spectaculoasă de la această dată în 2020.

Veniturile companiei au crescut cu 490% de la an la an, în principal din vânzarea echipamentelor sale de minare, ASIC. De asemenea, compania a înregistrat un venit net de 22,4 milioane $, după ce în anul precedent a înregistrat o pierdere netă de 5,9 milioane $.

"Performanța noastră financiară s-a îmbunătățit semnificativ în acest trimestru, determinată de creșterea prețului Bitcoin, de cererea mai mare a clienților pentru mașini de minare de calitate și de capacitatea noastră de a accelera producția și livrările de echipamente de minare", a scris Nangeng în raportul trimestrial. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.