Știri crypto & Bitcoin - Exchange-urile crypto coreene s-ar putea confrunta în curând cu amenzi pentru lacune în măsurile de precauție - Numărul de ATM-uri Bitcoin a crescut cu 177% în ultimul an – 14-05-2021

Exchange-urile crypto din Coreea de Sud care nu își iau măsuri pentru verificarea identității și pentru colectarea de date, vor putea primi ...

Știri crypto & Bitcoin - Exchange-urile crypto coreene s-ar putea confrunta în curând cu amenzi pentru lacune în măsurile de precauție - Numărul de ATM-uri Bitcoin a crescut cu 177% în ultimul an – 14-05-2021

Exchange-urile crypto coreene s-ar putea confrunta în curând cu amenzi pentru lacune în măsurile de precauție

Exchange-urile crypto din Coreea de Sud care nu își iau măsuri pentru verificarea identității și pentru colectarea de date, vor putea primi amenzi usturătoare în viitor.

Conform unui anunț oficial, Comisia pentru Servicii Financiare din Coreea de Sud a venit cu o propunere revizuită pentru reglementarea furnizorilor de servicii pentru active virtuale, sau VASP.

Propunerea introduce noi standarde de penalizare pentru VASP și în același timp simplifică și integrează actualele regulamente de penalizare din industrie. Ca parte a propunerii revizuite, FSC va putea să amendeze VASP pentru neraportarea și neînregistrarea tranzacțiilor suspecte.

Amenzile vor varia în funcție de severitatea și caracterul încălcărilor, de la 30% la 60% din suma minimă aprobată legal. Scutirea de 50% sau mai mult a amenzilor este disponibilă pentru unele afaceri la scară mică.

Ca parte a propunerii, FSC dorește de asemenea să ceară furnizorilor de servicii crypto să dețină un raportor dedicat pentru tranzacțiile mari și să furnizeze instrucțiuni scrise de lucru și instruire pentru angajați.

Conform anunțului, propunerea va fi deschisă către feedback-ul public, între 11 martie și 20 aprilie, intrând în vigoare „imediat după pronunțare.” (Sursa EN)

Numărul de ATM-uri Bitcoin a crescut cu 177% în ultimul an

De la 1 martie 2020, numărul de ATM-uri Bitcoin instalate în toată lumea s-a apropiat de 10 000. Conform celor mai recente date furnizate de către Coin ATM Radar, numărul actual de ATM-uri este de de 16 835, ceea ce reprezintă o creștere de 57.5%, sau încă 9 683 de ATM-uri noi, comparat cu 7 152 de ATM-uri, anul trecut.

În noiembrie 2020, Cointelegraph a raportat o creștere anuală uimitoare, de 80%. Ca înainte, majoritatea ATM-urilor continuă să fie localizate în SUA, unde sunt instalate 81% dintre acestea (13 699 din 16 835 la nivel global).

În SUA, creșterea a fost fără precedent, de 177% de la 1 martie 2020, sau de la 4 945 ATM-uri, la 13 699 pe 10 martie 2021. Canada, țara cu următorul cel mai mare număr de ATM-uri Bitcoin, însumează doar   1 268 ATM-uri, ceea ce reprezintă aproximativ 7.5% din totalul de ATM-uri de la nivel mondial.

Două dintre țările de top monitorizate de către Coin ATM Radar, Austria și Marea Britanie au avut parte de niște trenduri neregulate în termeni de instalare de ATM-uri Bitcoin, în ultimii câțiva ani; în Marea Britanie, numărul de ATM-uri a crescut în mai 2019, la 266, iar de atunci a scăzut cu 42.5%, la 155 de ATM-uri.

Coin ATM Radar indică faptul că viteza de instalare de ATM-uri crypto este de 34.6 ATM-uri în fiecare zi. Mare parte dintre acestea rămân doar cu opțiune de achiziție, undeva la 77.6% dintre acestea și doar 22.4% oferă suport atât pentru operațiunile de vânzare, cât și pentru cele de achiziționare. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania