Știri crypto & Bitcoin - Executivul Binance va conduce centrul de experți crypto al asociației bancare rusești - Crypto "cel mai bun loc" pentru a stoca averi în timpul creșterii ratei Fed - CEO-ul Pantera – 07-07-2022

Știri crypto & Bitcoin - Executivul Binance va conduce centrul de experți crypto al asociației bancare rusești - Crypto "cel mai bun loc" pentru a stoca averi în timpul creșterii ratei Fed - CEO-ul Pantera – 07-07-2022

Executivul Binance va conduce centrul de experți crypto al asociației bancare rusești

În contextul în care Binance și-a întrerupt serviciile în țări precum Israel din cauza unor probleme legate de licențiere, cel mai mare exchange crypto din lume în funcție de volumul de tranzacționare continuă să își consolideze relațiile cu Rusia.

Binance a anunțat intrarea sa în Asociația Băncilor din Rusia, cu scopul de a facilita dialogul cu autoritățile locale, legislatorii și experții din industria criptomonedelor.

Înființată în 1990, asociația include peste 300 de bănci și instituții financiare din Rusia, acoperind aproape 90% din infrastructura bancară a țării.

Consiliul asociației a aprobat apartenența Binance la asociație, lansând un centru de experți dedicat activelor financiare digitale și monedelor digitale. Misiunea centrului de experți este de a pregăti analize profesionale privind circulația activelor digitale în Rusia și de a furniza asociației și reprezentanților acesteia date de specialitate pe această temă, precum și de a raporta experiența internațională în gestionarea activelor crypto.

Olga Goncharova, directorul de relații guvernamentale al Binance în Rusia și Comunitatea Statelor Independente (CSI), a preluat conducerea centrului de experți al asociației, aprobată de consiliul prezidiului asociației. Goncharova s-a alăturat exchange-ului crypto în ianuarie, pentru a impulsiona eforturile de conformitate în Rusia și CSI. Înainte de a se alătura Binance, aceasta a lucrat ca director de departament la Banca Rusiei.

Prezentând-o pe Goncharova, președintele asociației, Georgy Luntovsky, a precizat că aceasta va fi responsabilă de monitorizarea adecvată a circulației monedelor digitale în Rusia. "În opinia noastră, aceasta este o bună candidată pentru a conduce platforma în care comunitatea de experți ar putea discuta abordările privind reglementarea și dezvoltarea activelor financiare digitale", a precizat acesta.

Gleb Kostarev, director în cadrul diviziei Binance din Europa de Est, și-a exprimat încrederea că expertiza Binance pe piața crypto va fi primită în mod pozitiv de comunitatea bancară din Rusia.

"Ne aflăm în pragul unei transformări globale în domeniul reglementării criptomonedelor. Binance, în calitate de cel mai mare ecosistem de criptomonede din lume, are un istoric solid de colaborare cu autoritățile de reglementare", a precizat Kostarev. (Sursa EN)

Crypto "cel mai bun loc" pentru a stoca averi în timpul creșterii ratei Fed - CEO-ul Pantera

Dan Morehead, CEO și fondator al fondului de risc, lider în domeniul blockchain, Pantera Capital, a declarat că activele digitale vor fi "cel mai bun loc" pentru a acumula capital, ca urmare a posibilelor consecințe ale majorării ratelor dobânzilor de către Rezerva Federală a Statelor Unite.

Investitorii de pe piețele bursiere și crypto sunt în prezent fixați pe direcția pe care Fed ar putea să o ia pentru a combate inflația în creștere, care a depășit 7,5% începând cu această lună.

Piețele Bitcoin și crypto au evoluat adesea în corelație cu tendințele de pe piața bursieră; cu toate acestea, Morehead a susținut în buletinul său informativ că obligațiunile, acțiunile și bunurile imobiliare vor face față cu greu "întoarcerii masive a politicii Fed" în ceea ce privește majorarea ratelor dobânzilor.

În ciuda faptului că piața crypto a suferit o scădere de la sfârșitul anului 2021, CEO-ul a sugerat că activele digitale vor fi "cel mai bun loc" pentru a acumula capital în timpul repercusiunilor acțiunilor Fed:

"Cred că piețele noastre se vor decupla în curând. Investitorii se vor gândi: obligațiunile vor fi zdrobite pe măsură ce Fed va trece de la singurul cumpărător de pe Pământ la vânzător. Creșterea ratelor va face ca acțiunile și proprietățile imobiliare să fie mai puțin atractive.""Așadar, unde se investește atunci când atât acțiunile, cât și obligațiunile sunt în scădere? (În mod normal, acestea sunt corelate negativ.) Blockchain este un loc foarte legitim pentru a investi în această lume", a adăugat acesta. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.