Știri crypto & Bitcoin - Fidelity International lansează Bitcoin ETP pe Deutsche Boerse - Twitter permite utilizatorilor să dea și să primească tips Ethereum în mod direct – 3-07-2022

Știri crypto & Bitcoin - Fidelity International lansează Bitcoin ETP pe Deutsche Boerse - Twitter permite utilizatorilor să dea și să primească tips Ethereum în mod direct – 3-07-2022

Fidelity International lansează Bitcoin ETP pe Deutsche Boerse

O mare firmă de servicii financiare, Fidelity International, va lista un produs Bitcoin tranzacționat pe bursă, la SIX Swiss Exchange și la bursa digitală Xetra, din Germania.

Potrivit unui anunț făcut de Deutsche Boerse, un produs fizic Bitcoin tranzacționat la bursă, sau ETP, de la Fidelity International este acum disponibil pentru tranzacționare pe Deutsche Boerse Xetra și la Bursa de Valori din Frankfurt sub indicativul FBTC. În plus, compania ar fi declarat că intenționează ca vehiculul de investiții crypto să fie listat la SIX Swiss Exchange în următoarele săptămâni.

Fidelity Digital Assets va acționa în calitate de custode pentru ETP-ul Bitcoin (BTC) cu suport fizic, care va fi compensat în mod centralizat cu bursa globală Eurex Clearing. ETP-ul are o rată totală a cheltuielilor de 0,75%.

La momentul publicării, FBTC se tranzacționa la un preț de aproximativ 3,83 euro, sau 4,36 dolari, atât pe Xetra, cât și la Bursa de Valori din Frankfurt.

Bursa de acțiuni digitale Xetra oferă în prezent expunere la criptomonede, inclusiv BTC, Bitcoin Cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Cardano (ADA), Solana (SOL), Stellar (XLM), Tezos (XTZ) și Tron (TRX) prin intermediul unor produse tranzacționate la bursă și obligațiuni. În noiembrie, administratorul de active Invesco a anunțat că a listat un ETP BTC la bursă sub simbolul BTIC. (Sursa EN)

Twitter permite utilizatorilor să dea și să primească tips Ethereum în mod direct

În septembrie 2021, Twitter a activat plățile Bitcoin ca prima opțiune de plată în criptomonede disponibilă prin intermediul tipsului său. Platforma de socializare a adăugat o serie de servicii de plată noi la aceste opțiuni de tips existente, inclusiv Ether (ETH).

Utilizatorii care doresc să primească tips ETH trebuie doar să activeze funcțiile de tips ale platformei și să adauge o adresă Ethereum în secțiunea dedicată din profilul lor. Cu toate acestea, o încercare de a adăuga un nume de domeniu ENS în locul unei adrese alfanumerice complete s-a dovedit a fi nereușită, apărând o casetă de eroare care indica faptul că punctuația nu era validă.

Când vine vorba de Bitcoin, tips pot fi trimise prin intermediul rețelei Lightning Network, care trimite plata cu ajutorul aplicației Strike. Cu toate acestea, Twitter nu a oferit alte detalii referitoare la tips în ETH. Deocamdată, tips sunt disponibile doar pentru utilizatorii de pe telefoanele iOS și Android. Potrivit Twitter, utilizatorii păstrează 100% din tips pe care le primesc.Compania a declarat că tips pot fi folosite pentru "a arăta sprijin, a arăta apreciere, a ajuta sau a recompensa pe oricine doriți - de la creatori și jurnaliști emergenți la gazde Twitter Spaces și nu numai". Alte servicii de plată acceptate includ Cash App, GoFundMe, Patreon, Wealthsimple și Venmo. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.