Știri crypto & Bitcoin - Hotărâre a unei judecătorii rusești înlătură site-ul Binance de pe lista neagră a legislatorilor - CIO-ul Guggenheim se așteaptă ca Bitcoin să scadă la 20 000$ - 29-03-2021

Site-ul celui mai mare exchange de criptomonede din lume, Binance nu mai figurează pe lista neagră din Rusia ...

Știri crypto & Bitcoin - Hotărâre a unei judecătorii rusești înlătură site-ul Binance de pe lista neagră a legislatorilor - CIO-ul Guggenheim se așteaptă ca Bitcoin să scadă la 20 000$ - 29-03-2021

Hotărâre a unei judecătorii rusești înlătură site-ul Binance de pe lista neagră a legislatorilor

Site-ul celui mai mare exchange de criptomonede din lume, Binance nu mai figurează pe lista neagră din Rusia, în mod oficial, conform unei noi hotărâri judecătorești.

Conform unui raport al agenției de presă rusești, Kommersant, tribunalul regional din Arkhangelsk a anulat decizia anterioară de a pune site-ul Binance pe lista neagră, în Rusia. Gleb Kostarev, directorul de operațiuni al Binance, pentru Rusia a confirmat știrea, afirmând că ședința de judecată a avut loc pe data de 20 ianuarie.

În luna septembrie, Binance a anunțat că site-ul său a ajuns pe lista site-urilor interzise de către reglementatorul rus, Roskomnadzor. Reglementatorul a pus site-ul pe lista neagră, în baza unei decizii a tribunalului, ce acuza site-ul de răspândirea de informații interzise. În ciuda interdicției, site-ul a fost în continuare disponibil în Rusia, fără a fi nevoie de instrumente suplimentare pentru acces, precum VPN-uri.

La momentul publicării articolului, site-ul Binance încă mai apare pe lista site-urilor interzise a Roskomnadzor, dar accesul nu este restricționat.

Kostarev a declarat că Binance încă așteaptă documentele din partea tribunalului, privind cea mai nouă decizie, pe care compania se așteaptă s-o primească în următoarele săptămâni. „După ce vom primi un document, vom trimite o notificare pentru a fi scoși de pe listă.”

Executivul a mai declarat că punerea pe lista neagră nu a avut un impact asupra volumelor de tranzacționare ale Binance, pe piața din Rusia. „Deși interdicția din luna septembrie nu a avut vreun impact asupra volumelor noastre în Rusia, pentru noi a fost important să ne protejăm reputația și să facem apel în acest caz.” (Sursa EN)

CIO-ul Guggenheim se așteaptă ca Bitcoin să scadă la 20 000$

Un executiv al companiei de servicii financiare Guggenheim Partners – care intenționează să câștige expunere la investiții în Bitcoin (BTC) – a argumentat că BTC este pe punctul de a scădea până la 20k $.

Scott Minerd, directorul de investiții al Guggenheim consideră că Bitcoin nu va mai atinge un alt record de preț, pe durata anului 2021.

După ce a atins un nivel de preț de 42k $, pe 8 ianuarie este puțin probabil ca Bitcoin să urce mai sus de atât, până în 2022, a declarat Minerd.

În ciuda predicției bearish pentru BTC, pe termen scurt, a lui Minerd, CIO-ul încă își menține poziția că 1 BTC va valora aproximativ 400 000 $, într-o bună zi. La sfârșitul anului 2020, când Bitcoin se apropia de noul său record absolut, CIO-ul a sugerat un preț pe termen lung, de 400k $. Ulterior a devenit bearish în ceea ce privește BTC, pentru termen scurt, afirmând că, „creșterea parabolică a Bitcoin este nesustenabilă pe termen scurt.”

Unele persoane din cadrul comunității crypto au primit semnale mixte din predicțiile variate ale lui Minerd.

Guggenheim Partners a intrat în industria crypto la sfârșitul anului 2020, după ce compania a depus o aplicație la SEC prin care „urmărește expunere la investiții în Bitcoin, prin produsul Grayscale Bitcoin Trust”

Predicția bearish pentru BTC, a lui Minerd vine pe fondul unei alte corecții negative pentru Bitcoin, acesta scăzând sub 34k $, pe 20 ianuarie. După cum a fost raportat, presiunea la vânzarea de BTC a venit predominant din Asia, în primele două săptămâni ale lunii ianuarie, în timp ce piața din SUA a început de asemenea să dea semne de slăbiciune, pe fondul corecției de pe 19 ianuarie. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.