Știri crypto & Bitcoin - Huobi plănuiește să se reîntoarcă în SUA - Sondaj – aproape unul din cinci adulți australieni deținea crypto, în 2020 – 05-03-2021

Huobi Group, compania din spatele exchange-ului crypto Huobi pare să plănuiască o revenire în SUA, cu o nouă ...

Știri crypto & Bitcoin - Huobi plănuiește să se reîntoarcă în SUA - Sondaj – aproape unul din cinci adulți australieni deținea crypto, în 2020 – 05-03-2021

Huobi plănuiește să se reîntoarcă în SUA

Huobi Group, compania din spatele exchange-ului crypto Huobi pare să plănuiască o revenire în SUA, cu o nouă licență din partea autorităților naționale.

După ce și-a sistat operațiunile în SUA, la sfârșitul anului 2019, Huobi pare interesată de înființarea unui trust în țară. Trusturile sunt companii însărcinate cu administrarea activelor, pentru un grup de acționari sau investitori. Trusturile Grayscale utilizează acest tip de structură, pentru a oferi expunere la criptomonede, în cadrul piețelor tradiționale.

Lan Jianzhong, director executiv al Huobi a subliniat faptul că Huobi Trust nu a început încă să ofere  servicii fiduciare. „Acționarii și potențialii investitori sunt sfătuiți să fie prudenți atunci când se ocupă de acțiunile companiei.”

Huobi US, sau HBUS, operatorul exchange-ului crypto, Huobi, în SUA și-a încetat în mod oficial operațiunile în luna decembrie 2019. Mutarea a venit la scurt timp după ce Huobi Global a anunțat că va îngheța toate conturile clienților din SUA, până la mijlocul lunii noiembrie. Exchange-ul a declarat că evenimentul a fost cauzat de către problemele legate de ecosistemul legislativ american. (Sursa EN)

Sondaj – aproape unul din cinci adulți australieni deținea crypto, în 2020

Un sondaj recent publicat de către platforma independentă de exchange de criptomonede, Reserve arată că aproximativ 20% din adulții tineri din Australia dețineau monede virtuale, în 2020.

Conform ediției din 2020 a Independent Reserve Cryptocurrency Index (IRCI), viziunea australienilor asupra crypto s-a îmbunătățit semnificativ față de 2019. Într-adevăr, cifrele oferite de către sondajul IRCI au pus indicele crypto, pentru 2020, la 47 ceea ce reprezintă o creștere de peste 10% față de valoarea anterioară, publicată în raportul din 2019.

Sondajul, care a intervievat 1100 respondenți a fost efectuat pe diferite categorii demografice și a stabilit că, aproximativ 20% dintre aceștia dețineau criptomonede. Dintre aceștia, predominant cei cu vârsta cuprinsă între 25-44 ani dețineau diferite tipuri de criptomonede.

Deloc surprinzător, IRCI a stabilit că Bitcoin (BTC) este cea mai populară monedă virtuală din Australia, peste 88% dintre respondenți declarând că știau despre cea mai mare criptomonedă, după capitalizarea de piață. Raportul a mai arătat că atât femeile, cât și bărbații sunt informați în ceea ce privește BTC, dar de trei ori mai mulți bărbați decât femei dețin informații despre altcoins.

Într-adevăr, sondajul IRCI a arătat o diferență mare în nivelul de adopție crypto, printre femei și bărbați. În timp ce rația era de 2 la 1 în 2019, proporția de posesie de criptomonede s-a dublat, iar rația a devenit acum de 4 la 1, între bărbați și femei.

Se pare că și COVID-19 a avut un oarecare rol în conturarea sentimentului vis-a-vis de crypto, în Australia, pe parcursul anului 2020. Cifre ale sondajului IRCI arată că 34% dintre respondenți nu au achiziționat criptomonede, din cauza incertitudinilor economice cauzate de către pandemie.

Totodată, se pare că și tinerii adulți din Australia au așteptări pozitive pentru Bitcoin, în anii ce urmează. Peste 40% dintre respondenți, cu vârste cuprinse între 25-34 de ani și-au arătat optimismul față de creșterea adopției crypto, în viitor. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.