Știri crypto & Bitcoin - Huobi primește undă verde ca operator de exchange în Australia - Scăderea activității rețelei Bitcoin sugerează o piață bear mai lungă

Știri crypto & Bitcoin - Huobi primește undă verde ca operator de exchange în Australia - Scăderea activității rețelei Bitcoin sugerează o piață bear mai lungă

Huobi primește undă verde ca operator de exchange în Australia

Exchange-ul crypto, Huobi, poate începe să ofere servicii de exchange crypto în Australia, după ce s-a înregistrat ca furnizor de schimb de valută digitală la Centrul australian de analiză și raportare a tranzacțiilor (AUSTRAC) la 1 august. Acest lucru înseamnă că Huobi poate oferi acum servicii de tranzacționare de la fiat la criptomonede în această țară.

Exchange-ul continuă să caute să își lărgească orizonturile și are în vedere, de asemenea, o mutare pe piața americană. Huobi a format o filială americană, HBIT, în iulie 2022. Aceasta a primit o licență pentru afaceri de servicii monetare, compania sperând să lanseze servicii de exchange în viitor.

Huobi a obținut, de asemenea, licențe în Noua Zeelandă și în Emiratele Arabe Unite în iunie 2022. Autoritatea de reglementare a activelor virtuale din Dubai (VARA) a acordat exchange-ului o aprobare provizorie, pentru a începe să își ofere serviciile în această țară. Entitatea locală a Huobi va oferi o suită completă de produse și servicii de schimb de criptomonede, care va funcționa în cadrul unui model de testare la scară adaptată, ca parte a procesului de obținere a licenței. (Sursa EN)

Scăderea activității rețelei Bitcoin sugerează o piață bear mai lungă – Glassnode

În condițiile în care mai mulți indicatori on chain pentru Bitcoin (BTC) se află încă într-un interval de scădere, o continuare a recentei reveniri a prețului va necesita o creștere a cererii și a taxelor cheltuite în rețea, spune Glassnode.

Evaluarea creșterii mediocre a pieței din ultima săptămână a venit din partea firmei de analiză blockchain, Glassnode, în cel mai recent raport "Săptămâna on chain".

În acesta, analiștii au indicat creșterea laterală a cererii tranzacționale, adresele Bitcoin active rămânând într-un "canal descendent bine definit" și taxele de rețea mai mici, ca motive pentru a tempera entuziasmul investitorilor în legătură cu creșterea de 15% a prețului BTC în ultima săptămână. Cu toate acestea, BTC este în prezent în scădere cu 2% în ultimele 24 de ore, tranzacționându-se sub 23.000 de dolari, ajungând la 22.899 de dolari, potrivit CoinGecko.

Raportul începe prin a evidenția caracteristicile unei piețe bear, care include o scădere a activității on chain și o rotație de la investitorii speculativi la deținătorii pe termen lung. Acesta sugerează că rețeaua Bitcoin demonstrează în continuare fiecare dintre aceste trăsături.

Glassnode a scris că o scădere a activității în rețea poate fi interpretată ca o lipsă de cerere nouă pentru rețea din partea comercianților speculativi, în detrimentul deținătorilor pe termen lung (LTH) și a investitorilor care au un nivel ridicat de convingere în tehnologia rețelei. În raport se precizează:"Cu excepția câtorva vârfuri de activitate mai mari în timpul evenimentelor majore de capitulare, activitatea actuală a rețelei sugerează că, deocamdată, rămâne un aflux redus de cerere nouă." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.