Știri crypto & Bitcoin - Interesul femeilor pentru criptomonede crește, dar diferența de educație persistă - CEO-ul AMC Entertainment informează comunitatea cu privire la crypto, actualizări ale proiectului NFT – 27-07-2022

Știri crypto & Bitcoin - Interesul femeilor pentru criptomonede crește, dar diferența de educație persistă - CEO-ul AMC Entertainment informează comunitatea cu privire la crypto, actualizări ale proiectului NFT – 27-07-2022

Interesul femeilor pentru criptomonede crește, dar diferența de educație persistă

Chiar dacă femeile investitoare sunt din ce în ce mai interesate de criptomonede și de tehnologia blockchain, există încă un decalaj semnificativ de cunoștințe în ceea ce privește aceste subiecte, arată un nou studiu.

BlockFi a precizat că un panel de sondaj realizat de o terță parte a efectuat studiul pe 28 ianuarie 2022 și a inclus 1.031 de americance cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani.

Potrivit unui studiu recent realizat de BlockFi, axat pe schimbarea atitudinii față de criptomonede, 92% dintre femeile intervievate au auzit despre criptomonede, iar aproape una din patru (24%) deține deja câteva. În schimb, 80% consideră în continuare că este dificil de înțeles, iar 72% cred că investiția este prea riscantă.

Conform studiului, peste o treime dintre femei intenționează să achiziționeze criptomonede în 2022, 60% dintre respondente spunând că vor cumpăra criptomonede în următoarele trei luni.

Studiul subliniază faptul că, deși adoptarea criptomonedelor la scară mai largă este încă scăzută, majoritatea femeilor deținătoare de criptomonede achiziționează și fac HODLing. În 2022, piața crypto a cunoscut deja multă volatilitate. Cu toate acestea, încrederea femeilor în investițiile crypto pe termen lung este de nezdruncinat, cele mai multe femei achiziționând Bitcoin (BTC) (71%), Dogecoin (DOGE) (42%) și Ether (ETH) (18%), notează studiul.

Douăzeci și patru la sută dintre participante dețin criptomonede, potrivit sondajului. Dintre cei care dețin, 70% sunt HODLers, care au achiziționat activul, dar nu l-au vândut niciodată, comparativ cu 55% pentru întreaga piață. Conform sondajului, aproape 45% dintre femei au declarat că știu cum să cumpere criptomonede, în creștere de la aproximativ 23% în urmă cu șase luni. (Sursa EN)

CEO-ul AMC Entertainment informează comunitatea cu privire la crypto, actualizări ale proiectului NFT

În timpul comunicării câștigurilor din trimestrul 4 din 2021, Adam Aron, CEO al emblematicului lanț de cinematografe AMC Entertainment, a informat comunitatea cu privire la cele mai recente eforturi ale companiei de adoptare a crypto. După cum a spus Aron, AMC va începe să accepte Dogecoin (DOGE) și Shiba Inu (SHIB) "în câteva săptămâni". AMC a început să accepte plăți online pentru bilete de film prin intermediul principalelor criptomonede anul trecut. Compania a declarat că încă explorează, de asemenea, opțiunile de a emite propria monedă, o idee care a fost în pregătire de ceva timp, în timp ce monitorizează actualul cadru de reglementare a criptomonedelor.

Aron a împărtășit, de asemenea, laudele sale pentru industria blockchain: "Continuăm să explorăm în ce alt mod poate participa AMC la universul crypto în plină expansiune și rămânem destul de intrigați de potențiala oportunitate de afaceri". Aron a adăugat apoi:

"AMC a preluat, de asemenea, capacitatea de a accepta Apple Pay, Google Pay și PayPal online. În mod incredibil, în doar câteva luni, aceste ultime trei forme de plată, împreună cu criptomonedele, constituie deja peste 15% din activitatea noastră de ticketing online, așa cum s-a văzut în al patrulea trimestru al anului 2021."Dar AMC a câștigat teren și în spațiul tokenilor nefungibili, sau NFT. Din noiembrie anul trecut, compania a finalizat patru campanii NFT, cu peste 800.000 de NFT-uri puse la dispoziția consumatorilor. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.