Știri crypto & Bitcoin - Interlay introduce un nou protocol pentru relația reciprocă a Bitcoin cu DeFi - Utilizatorii Cash App pot investi acum salariile în Bitcoin – 25-09-2022

Știri crypto & Bitcoin - Interlay introduce un nou protocol pentru relația reciprocă a Bitcoin cu DeFi - Utilizatorii Cash App pot investi acum salariile în Bitcoin – 25-09-2022

Interlay introduce un nou protocol pentru relația reciprocă a Bitcoin cu DeFi

Rețeaua de interoperabilitate, Interlay, a publicat un document tehnic de 21 de pagini, intitulat XCC: Theft-Resilient and Collateral-Optimized Cryptocurrency-Backed Assets, care pledează pentru dezvoltarea iminentă a unor soluții de interoperabilitate între blockchains, pentru a debloca o multitudine de potențial în cadrul ecosistemului financiar descentralizat (DeFi).

În calitate de parachain Polkadot (DOT), Interlay își concentrează eforturile pe deschiderea căilor de comunicare și interacțiune între ecosistemul nativ al monedei Bitcoin și funcționalitățile mai largi ale spațiului DeFi, cu rețele precum Ethereum (ETH) și Polkadot.

Protocolul XCC recent lansat - care servește ca un layer suplimentar al XCLAIM, introdus pe piață în 2018 - permite o mai mare suveranitate a activelor în timpul activităților cross-chain, cum ar fi wrapping-ul, precum și unificarea multisigurilor Bitcoin cu mecanismele de obicei native ale rețelei Ethereum, cum ar fi commit chains.

Potrivit evaluării lor, XCC asigură că "orice Bitcoin care este ținut pe termen lung și nu este destinat să fie mutat poate, în esență, să își "elibereze" garanția" și că aceasta poate fi apoi "reutilizată pentru a asigura alte monede BTC "lichide" care fac obiectul unei punți... permițând ca seifurile să deservească mai mulți utilizatori cu aceeași garanție". (Sursa EN)

Utilizatorii Cash App pot investi acum salariile în Bitcoin

La conferința Bitcoin 2022 de la Miami, Cash App a anunțat o nouă funcție pentru clienții din SUA, care le va permite acestora să investească automat o parte din salariile lor, cu depunere directă în Bitcoin (BTC). Serviciul de plăți mobile, administrat de Block al lui Jack Dorsey, cunoscut anterior sub numele de Square, va permite utilizatorilor de carduri Cash App, Visa Cash, să opteze pentru această funcție "Paid in Bitcoin" fără niciun cost.

Miles Suter, liderul de produs Bitcoin de la Cash App, care a făcut anunțul, a explicat că orice procent, de la 1% la 100% din depozitele lor directe, poate fi convertit automat în Bitcoin și ajustat, dacă este necesar, în orice moment. Printre caracteristicile suplimentare se numără opțiunea de a rotunji la cel mai apropiat dolar orice tranzacție Cash Card efectuată pe un card de debit Visa conectat la un sold Cash App și de a redirecționa restul în BTC.

Recent, Cash App a anunțat compatibilitatea cu rețeaua Bitcoin, Lightning Network, pentru transferurile BTC. Acest lucru le permite utilizatorilor Cash App din SUA să facă tranzacții BTC mai rapide în cadrul principalelor întreprinderi. Lightning Labs, principalul dezvoltator al Lightning Network, a încheiat o rundă de finanțare de 70 de milioane de dolari din seria B pentru a continua să facă tranzacții Bitcoin și stablecoin mai rapide și mai ieftine.După acest anunț pe scena principală a conferinței Bitcoin, campioana de tenis Serena Williams, campionii NFL Odell Beckham Jr. și Aaron Rodgers, au stat de vorbă cu Suter pentru a discuta despre Bitcoin. Atât Rodgers, cât și Beckham Jr. s-au numărat printre lista tot mai mare de sportivi care au încheiat un parteneriat cu Cash App și au ales să primească o parte din salariile lor în Bitcoin anul trecut. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.