Știri crypto & Bitcoin - Investitorii în Bitcoin sunt mai încrezători ca niciodată, în ciuda prăbușirii prețului - În termen de cinci ani, fondurile speculative din SUA se așteaptă să dețină 10,6% din active în criptomonede – 29-09-2021

În ciuda faptului că Bitcoin (BTC) și piața criptomonedelor în general au suferit una dintre cele mai grave prăbușiri din istoria recentă, investitorii sunt mai ...

Știri crypto & Bitcoin - Investitorii în Bitcoin sunt mai încrezători ca niciodată, în ciuda prăbușirii prețului - În termen de cinci ani, fondurile speculative din SUA se așteaptă să dețină 10,6% din active în criptomonede – 29-09-2021

Sondaj - Investitorii în Bitcoin sunt mai încrezători ca niciodată, în ciuda prăbușirii prețului cu 50%

În ciuda faptului că Bitcoin (BTC) și piața criptomonedelor în general au suferit una dintre cele mai grave prăbușiri din istoria recentă, investitorii sunt mai încrezători ca niciodată în ceea ce privește viitorul norocului Bitcoin și al altor monede.

Acest lucru este conform rezultatelor unui sondaj de investiții cu amănuntul din al doilea trimestru realizat de firma crypto, Voyager Digital, care a intervievat 3.671 de comercianți de înaltă frecvență de pe platforma Voyager.

Rezultatele sondajului au arătat că 81% dintre respondenți sunt mai încrezători în viitorul criptomonedelor, chiar și după prăbușirea violentă a prețurilor din aprilie și mai, în urma căreia Bitcoin și altele au pierdut peste 50% din valoarea lor.

De atunci, multe monede și-au revenit semnificativ, deși piața rămâne încă incertă. În ciuda acestui fapt, 87% dintre respondenții sondajului au declarat că intenționează să își mărească deținerile de criptomonede în următorul trimestru - o creștere față de cei 80% care au spus același lucru în primul trimestru.

Aproximativ 39% dintre respondenți au declarat că se așteaptă ca prețul Bitcoin să fi scăzut între 56k și 70k $ până la sfârșitul trimestrului 3 din 2021, în timp ce 28% au prezis un preț Bitcoin între 41k și 55k $. Procentul respondenților care credeau că Bitcoin va ajunge la un preț de 71k $ s-a situat la 18%, în scădere față de procentul de 20% din sondajul anterior.

În mod special, mai mult de nouă din 10 dintre cei chestionați au declarat că sunt de părere că SEC va aproba în cele din urmă un ETF Bitcoin - un fond tranzacționat la bursă despre care susținătorii crypto cred că va crește valoarea Bitcoin prin expunerea acestuia la investiții instituționale. (Sursa EN)

În termen de cinci ani, fondurile speculative din SUA se așteaptă să dețină 10,6% din active în criptomonede

Un nou sondaj realizat în rândul a 100 de directori financiari din cadrul fondurilor speculative din întreaga lume a indicat că sectorul planifică o creștere semnificativă a expunerii sale la activele crypto pe termen scurt.

Sondajul, realizat de Intertrust, sugerează că, dacă previziunile respondenților ar fi reflectate în general în întregul sector, activele în crypto deținute de fondurile speculative globale ar putea ajunge la 312 miliarde $. Fondurile cu sediul în Statele Unite au fost cele mai optimiste în ceea ce privește noua clasă de active, așteptându-se să își majoreze expunerea portofoliului la crypto la 10,6% în medie în termen de cinci ani.

Omologii lor din Uniunea Europeană și din Regatul Unit au oferit o cifră ceva mai modestă, deși totuși semnificativă: 6,8% în medie. Eșantionul Intertrust a inclus directorii financiari ai unor fonduri care gestionează fiecare în medie 7,2 miliarde $, în active. Directorii financiari înșiși se așteptau personal să aibă cel puțin 1% din portofoliile lor în crypto.

Managerii de fonduri speculative de profil înalt, cum ar fi Paul Tudor Jones, au fost avocați vocali ai Bitcoin (BTC) pe fondul îngrijorărilor legate de tendințele inflaționiste din economie. Directorul general al SkyBridge Capital, Anthony Scaramucci, are o opinie similară cu privire la potențialul Bitcoin ca rezervă de valoare, considerându-l superior aurului. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum