Știri crypto & Bitcoin - Investitorul miliardar Bill Miller plasează 50% din averea netă în Bitcoin - Bitfarms a achiziționat Bitcoin în valoare de peste 43 milioane de dolari pentru a începe noul an – 13-04-2022

Știri crypto & Bitcoin - Investitorul miliardar Bill Miller plasează 50% din averea netă în Bitcoin - Bitfarms a achiziționat Bitcoin în valoare de peste 43 milioane de dolari pentru a începe noul an – 13-04-2022

Investitorul miliardar Bill Miller plasează 50% din averea netă în Bitcoin

Investitorul Bill Miller este optimist în ceea ce privește Bitcoin (BTC).

Miller nu se mai consideră doar un "observator Bitcoin", ci mai degrabă un adevărat Bitcoin bull, după cum a declarat într-un interviu pentru WealthTrack.

Investitorul miliardar deține acum 50% din averea sa netă în Bitcoin și în investiții conexe în firme importante din industrie, cum ar fi MicroStrategy a lui Michael Saylor și firma de minare BTC, Stronghold Digital Mining. Un investitor timpuriu al Amazon, Miller deține aproape 100% din restul portofoliului său în Amazon, a precizat el.

Miller a cumpărat primul său Bitcoin în 2014, când BTC se tranzacționa în jurul valorii de 200 de dolari, iar apoi a cumpărat "puțin mai mult în timp" când a ajuns la 500 de dolari. Investitorul nu a mai cumpărat ani de zile, până când BTC s-a prăbușit la 30.000 de dolari, după ce a ajuns la aproximativ 66.000 de dolari în aprilie 2021, a spus acesta.

"De data aceasta am început să îl cumpăr din nou la 30.000 de dolari, în scădere de la 66.000 de dolari, iar raționamentul a fost că sunt mult mai mulți oameni care îl folosesc, sunt mult mai mulți bani care vin din lumea capitalului de risc", a declarat Miller, adăugând că a cumpărat o "sumă destul de mare în intervalul de 30.000 de dolari".

Investitorul miliardar a precizat că privește Bitcoin ca pe o "poliță de asigurare împotriva unei catastrofe financiare", precum și ca pe un instrument puternic de investiții, care a depășit aurul. De asemenea, acesta a subliniat raritatea Bitcoin. (Sursa EN)

Bitfarms a achiziționat Bitcoin în valoare de peste 43 milioane de dolari pentru a începe noul an

Firma canadiană de minare crypto, Bitfarms a achiziționat deja 1.000 de Bitcoin în 2022, ceea ce face ca totalul deținerilor sale de active crypto să depășească 177 de milioane de dolari.

În cadrul unui anunț, Bitfarms a declarat că a achiziționat 1.000 de Bitcoin (BTC), pentru 43,2 milioane de dolari în prima săptămână din ianuarie, aproximativ aceeași sumă pe care compania a adăugat-o în trezoreria sa atât în trimestrul al treilea, cât și în trimestrul al patrulea din 2021. Potrivit firmei de minare, deține în prezent peste 4.300 de BTC, aproximativ 177 de milioane de dolari, la un preț de 41.183 de dolari.

"Strategia călăuzitoare a companiei noastre la Bitfarms este de a acumula cel mai mult Bitcoin pentru cel mai mic cost și în cel mai scurt timp, în beneficiul acționarilor noștri", a declarat fondatorul și directorul general al Bitfarms, Emiliano Grodzki. "Odată cu scăderea BTC, în timp ce prețurile hardware-ului de minare rămân ridicate, am profitat de oportunitatea de a muta banii în BTC."În noiembrie, firma de minare și-a anunțat intenția de a construi primul său centru de date în Statele Unite, în urma achiziționării unui teren în statul Washington. Site-ul web al companiei afirmă că Bitfarms are o capacitate totală de minare de 106 MW la momentul publicării, producând 2,2 exahashes pe secundă. Potrivit lui Grodzki, își propune să crească această rată cu peste 260% până la sfârșitul anului, ajungând la 8 EH/s. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.