Știri crypto & Bitcoin - Islanda taie curentul pentru noii Bitcoin miners - Alexandria Ocasio-Cortez spune că legislatorii americani nu ar trebui să dețină crypto pentru a "rămâne imparțiali” – 27-02-2022

Știri crypto & Bitcoin - Islanda taie curentul pentru noii Bitcoin miners - Alexandria Ocasio-Cortez spune că legislatorii americani nu ar trebui să dețină crypto pentru a "rămâne imparțiali” – 27-02-2022

Islanda taie curentul pentru noii Bitcoin miners

Compania națională de electricitate din Islanda, Landsvirkjun, a redus cantitatea de energie electrică pe care o va furniza unor industrii, inclusiv topitorii de aluminiu și Bitcoin miners (BTC).

Un reprezentant al companiei de electricitate de pe insulă a raportat că a fost nevoită să reducă alocările de energie pentru Bitcoin miners din sud-vestul țării și pentru diverse instalații industriale din cauza unei serii de probleme, inclusiv o problemă la o centrală electrică, niveluri scăzute ale rezervoarelor hidro și accesarea energiei de la un furnizor extern.

Operațiunile de minare au fost mult timp atrase de această țară datorită abundenței de energie geotermală, care este recoltată pentru a crea o sursă ieftină și abundentă de energie regenerabilă. Însă, pentru o perioadă de timp necunoscută, orice nouă cerere de energie electrică din partea operațiunilor de minare va fi respinsă, potrivit Landsvirkjun.

Hive Blockchain Technologies din Canada, Genesis Mining și Bitfury Holding sunt principalele trei companii de minare Bitcoin care au deschis facilități în Islanda.

Timp de aproape un deceniu, Bitcoin miners au încercat să realizeze promisiunea unei minări Bitcoin ecologice în Islanda. În 2013, Cloud Hashing a mutat 100 de miners în Islanda. În noiembrie 2017, compania austriacă HydroMiner GmbH a strâns aproximativ 2,8 milioane de dolari în cadrul ofertei sale inițiale de monede pentru a instala platforme de minare direct la centralele electrice islandeze.

Mai puțin de 1% din energia electrică a țării este generată din surse neregenerabile. (Sursa EN)

Alexandria Ocasio-Cortez spune că legislatorii americani nu ar trebui să dețină crypto pentru a "rămâne imparțiali”

Deputata democrată, Alexandria Ocasio-Cortez, a declarat că evită orice fel de investiții care ar putea reprezenta un potențial conflict de interese, inclusiv crypto - și crede că și colegii ei legislatori ar trebui să facă același lucru.

Ea a explicat că, în calitate de membră a Comisiei pentru servicii financiare a Camerei Reprezentanților, a considerat că nu este potrivit să dețină Bitcoin (BTC) sau alte active digitale, deoarece legislatorii au acces la "informații sensibile și la politici viitoare".

"Nu cred că membrii Congresului ar trebui să dețină/comercializeze acțiuni individuale și am ales să nu dețin niciuna pentru a putea rămâne imparțială în ceea ce privește elaborarea politicilor", a declarat AOC. "De asemenea, extind acest lucru și la activele digitale/valutele digitale [...] Vreau să îmi fac treaba cât mai etic și imparțial posibil."

AOC, o deputată progresistă care a servit în guvernul Statelor Unite din 2019, a susținut ca persoanele bogate să plătească mai multe taxe federale, a vorbit despre sexismul din Congres și a cerut anularea datoriilor pentru împrumuturile studențești. Ea este, de asemenea, membră a unui grup de șase membri ai Camerei Reprezentanților cunoscut sub numele colocvial de "The Squad".

Deși membrilor Congresului li se permite să cumpere, să vândă și să tranzacționeze acțiuni și alte investiții în timpul mandatului, ei sunt, de asemenea, obligați să respecte legea Stop Trading on Congressional Knowledge Act, sau STOCK Act, adoptată în 2012, care le impune să raporteze orice achiziție, vânzare sau schimb de peste 1.000 de dolari în termen de 30-45 de zile. Cu toate acestea, se pare că mulți judecători și legislatori federali au încălcat legea prin faptul că nu au dezvăluit anumite investiții. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.