Știri crypto & Bitcoin - Jeremy Allaire, CEO-ul Circle pare să folosească deja PayPal pentru a achiziționa Bitcoin - Cred confirmă în mod oficial suspendarea intrărilor și ieșirilor de fonduri – 14-12-2020

Industria a întâmpinat cu mult entuziasm intenția PayPal de a intra pe piața criptomonedelor. Lansarea noilor sale servicii crypto – ce permit atât ...

Știri crypto & Bitcoin - Jeremy Allaire, CEO-ul Circle pare să folosească deja PayPal pentru a achiziționa Bitcoin - Cred confirmă în mod oficial suspendarea intrărilor și ieșirilor de fonduri – 14-12-2020

Jeremy Allaire, CEO-ul Circle pare să folosească deja PayPal pentru a achiziționa Bitcoin

Industria a întâmpinat cu mult entuziasm intenția PayPal de a intra pe piața criptomonedelor. Lansarea noilor sale servicii crypto – ce permit atât plăți crypto, cât și achiziții crypto în cadrul aplicației – a fost programată în mod oficial pentru începutul anului 2021.

Cu toate acestea, pe 28 octombrie, co-fondatorul și CEO-ul companiei de plăți crypto, Circle, Jeremy Allaire a susținut că a utilizat aplicația PayPal pentru a cumpăra Bitcoin (BTC) în valoare de 100 $, postând o captură de ecran a tranzacției, pe Twitter.

Allaire nu a precizat modalitatea prin care a avut acces la serviciu, înaintea lansării sale oficiale. Un reprezentant al PayPal a explicat că:

„La momentul lansării am spus că „Serviciul va fi disponibil deținătorilor de conturi PayPal din SUA, în săptămânile următoare”, însemnând că utilizatorii din SUA vor avea acces în timp, începând cu 21 octombrie.”

Conform reprezentantului, compania a partajat un link în anunțul său oficial, pentru ca cei interesați să fie adăugați pe o listă de așteptare, pentru a primi acces.

După cum a fost raportat anterior, PayPal va suporta tranzacții cu Ether (ETH), Litecoin (LTC) și Bitcoin Cash (BCH), împreună cu Bitcoin. Tranzacțiile, deși inițiate în crypto, vor fi încheiate cu comercianții afiliați site-ului, în moneda fiat locală. (Sursa EN)

Cred confirmă în mod oficial suspendarea intrărilor și ieșirilor de fonduri

Cred, un serviciu de creditare de criptomonede, din SUA a anunțat în mod oficial suspendarea temporară a operațiunilor, din cauza unei investigații în curs.

Pe 29 octombrie, executivii Cred au comunicat în cadrul unui tweet, că firma cooperează în prezent cu autoritățile de aplicare a legii, la investigarea unui „recent incident de fraudă.”

Ca parte a investigației în curs, Cred a suspendat „toate intrările și ieșirile de fonduri.” Compania se așteaptă să poată oferi o actualizare despre această situație, în următoarele două săptămâni.

Știrea vine la scurt timp după ce Uphold – un important portofel electronic pentru criptomonede și platformă de tranzacționare – și-a încheiat parteneriatul cu Cred. Pe 25 octombrie, Uphold a emis un anunț oficial, susținând că firma „a încetat parteneriatul cu furnizorul de creditare crypto, Cred.” Uphold a oferit puține detalii cu privire la încheierea parteneriatului, susținând că utilizatorii săi nu vor mai putea să își lege portofelul Uphold, la Cred.

Conform unor utilizatori Uphold, problemele Cred ar fi început mai devreme de atât. Un client al Uphold, care utiliza de asemenea și programul CredEarn al Cred, a declarat că a întâmpinat pentru prima dată probleme tehnice, pe 15 octombrie. Conform utilizatorului, Uphold a declarat că problema a fost cauzată de către Cred.

Utilizatorul a mai declarat că, la scurt timp după ce Uphold a „încheiat parteneriatul cu Cred, fără explicații”, Cred a întrerupt comunicarea între utilizatori, pentru toți membrii, în chat-ul Cred Telegram. Acesta a mai afirmat că Bitcoin (BTC) și alte active, în valoare de aproximativ 140 000 $ sunt acum blocate în contul său Cred.

Abordat pentru comentarii privind problemele clienților de pe platformă, CEO-ul Cred, Dan Schatt a spus că firma „apreciază fostul parteneriat cu Uphold și se va asigura că utilizatorii vor fi informați cu privire la orice actualizări ale contului lor Cred.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant cu plata cu card Visa și Mastercard.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.