Știri crypto & Bitcoin - Lanț de restaurante canadian raportează câștiguri de 300% pe investiții în BTC - ETH miner individual dă lovitura cu o recompensă de 540.000 $ pe bloc – 09-05-2022

Știri crypto & Bitcoin - Lanț de restaurante canadian raportează câștiguri de 300% pe investiții în BTC - ETH miner individual dă lovitura cu o recompensă de 540.000 $ pe bloc – 09-05-2022

Lanț de restaurante canadian raportează câștiguri de 300% pe investiții în BTC

La mai bine de un an după ce un lanț de restaurante din Orientul Mijlociu, cu sediul în Canada, și-a convertit rezervele de numerar fiat în Bitcoin, proprietarul a declarat că această mișcare a ajutat la salvarea afacerii în timpul pandemiei.

Potrivit unui raport publicat de Toronto Star, prețul Bitcoin (BTC) era de aproximativ 12.000 de dolari în august 2020, când proprietarii restaurantului Tahini, Aly și Omar Hamam și vărul lor Ahmed, au decis să convertească economiile companiei în activul crypto, deoarece acesta oferea "o alternativă mult mai bună decât economisirea de numerar". Aly Hamam a raportat că afacerea a beneficiat de pe urma investiției crypto inițiale.

"Am făcut trecerea la bilanțul corporativ la un standard Bitcoin în august 2020 și, de atunci, am crescut cu peste 300% față de investiția inițială", a declarat Hamam. "Și-a făcut cu adevărat treaba de a ne proteja împotriva inflației și a funcționat așa cum ne-am propus."

Prețul BTC a crescut la un maxim istoric de peste 67.000 de dolari în noiembrie 2021, de atunci scăzând la 41.729 de dolari la momentul publicării. În ciuda faptului că vânzările companiei au scăzut cu 80% într-o săptămână, la începutul pandemiei, Hamam a declarat că investiția în criptomonede le-a permis să se extindă de la trei locații de restaurant la nouă, într-o perioadă în care mulți din industrie se confruntă cu dificultăți financiare, și intenționează să crească acest număr până la 25 până la sfârșitul anului.

"Păstrăm un capital de lucru pentru aproximativ trei până la șase luni în numerar, iar apoi restul se duce tot în Bitcoin", a spus Hamam. "Astfel, ori de câte ori avem o expansiune, nu suntem forțați să ne vindem Bitcoin pentru a finanța acea expansiune. Încercăm să operăm în mod conservator, în care nu trebuie să ne vindem niciodată Bitcoin-ul și continuăm să acumulăm în trezoreria noastră." (Sursa EN)

ETH miner individual dă lovitura cu o recompensă de 540.000 $ pe bloc

Un Ether (ETH) miner individual a dat lovitura, minând un bloc pe cont propriu și primind o recompensă în valoare de aproximativ 540.000 de dolari.

Miner-ul a operat prin intermediul 2Miners: Solo, când a minat un întreg bloc și a primit 168 ETH. Această recompensă depășește cu mult recompensa medie pe bloc de aproximativ 4 ETH, conform BitInfoCharts.

La natura remarcabilă a recompensei se adaugă dimensiunea și puterea de hash a pool-ului Solo. Acesta este relativ mic, cu 854 de miners online și 1,5 terahashes pe secundă la momentul scrierii acestui articol, ceea ce înseamnă că miner-ul mediu contribuie cu 1,85 gigahashes pe secundă (GH/s). Miner-ul norocos contribuie în prezent cu 2,25 GH/s, care ar putea fi generat cu unul până la 20 de dispozitive GPU de ultimă generație.

Puterea de hash este cantitatea de putere de procesare a calculatorului cu care un dispozitiv contribuie la un blockchain proof-of-work, cum ar fi Ethereum și Bitcoin. O putere hash mai mare ajută la securizarea rețelei prin procesarea tranzacțiilor și a blocurilor de minare.

Jackpotul norocos din rețeaua Ethereum marchează a treia oară în două săptămâni când un crypto miner individual a dat lovitura. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.