Știri crypto & Bitcoin - Legea crypto a Turciei este gata pentru parlament - Protocolul Mirror de la Terra avertizează comunitatea împotriva atacului la adresa guvernanței – 24-03-2022

Știri crypto & Bitcoin - Legea crypto a Turciei este gata pentru parlament - Protocolul Mirror de la Terra avertizează comunitatea împotriva atacului la adresa guvernanței – 24-03-2022

Legea crypto a Turciei este gata pentru parlament

Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, ar fi confirmat finalizarea unui proiect de lege privind criptomonedele, care va fi transmis în curând Parlamentului, pentru a fi implementat în mod curent în țară.

Într-un efort de a contracara scăderea valorii lirei turcești, președintele Erdoğan a împărtășit planurile de implementare a unui nou model economic, în timp ce vorbea la o conferință de presă la Istanbul. După cum a relatat presa locală NTV, Erdoğan a declarat că proiectul de lege privind criptomonedele este gata, adăugând: "Nu este nevoie de un proiect de lege privind criptomonedele:

"Vom lua măsuri în această privință, trimițându-l fără întârziere în Parlament".

Recunoscând recentul episod inflaționist din țară, Erdoğan a declarat că evenimentul monetar nu are legătură cu matematica, ci este o chestiune de proces - ceea ce implică o posibilitate și un potențial de creștere a valorii lirei:

"Cu această înțelegere, intenționăm să o canalizăm către un punct sensibil. Dar cursul de schimb își va găsi propriul preț pe piață."

Odată cu introducerea noii legi privind criptomonedele, președintele are în vedere ca Turcia să devină una dintre cele mai mari 10 economii din lume. Vorbind despre prețurile în creștere din regiune, acesta a împărtășit planurile de a-i urmări pe cei care schimbă etichetele organizatorilor de liste de prețuri de mai multe ori pe zi. "Vrem ca aceștia să reducă acum creșterile dolarului", a conchis acesta. (Sursa EN)

Protocolul Mirror de la Terra avertizează comunitatea împotriva atacului la adresa guvernanței

Rețeaua publică blockchain, Terra, a confirmat un atac de tip fraudă în curs de desfășurare, prin intermediul unui sondaj oficial de guvernanță asupra Mirror, un protocol intern de active sintetice.

Potrivit Mirror, atacatorul a lansat un sondaj public pe site-ul oficial al Mirror, care propune o înghețare a fondului comunității, în cazul unei escrocherii.

Conform sondajului ID: 211, denumit "Freeze the community pool in case of scam", escrocul propune o actualizare a regulilor de guvernanță a comunității, mai sigure în cazul unui hack. În cazul în care hackerul reușește să obțină o majoritate pozitivă în sondaj, 25 de milioane de tokeni MIR (în valoare de 64,2 milioane de dolari la momentul redactării acestui articol) vor fi trimise pe adresa hackerului.

După cum reiese din captura de ecran, abordarea pro-activă a Mirror de a avertiza comunitatea a înregistrat o creștere considerabilă a numărului de voturi "Nu" - ceea ce confirmă securitatea fondurilor. Potrivit WuBlockchain, atacatorul a inițiat Propunerea 185, deghizată ca o cerere de cooperare cu Solana, încercând efectiv să fraudeze 25 de milioane de tokeni MIR, din fondul comunității.

Echipa Mirror a lansat sondajul 212 pentru a-i avertiza pe investitorii neavizați:

"Sondajul 211 trimite 25.000.000 de MIR către el însuși. VOTAȚI NU la orice sondaj care trimite fonduri comunitare în afară".

Mirror a identificat, de asemenea, alte șase sondaje - cu ID-urile 185, 198, 204, 206, 207 și 208 - care au încercat să golească substanțial fondul comunitar și să provoace dumpingul MIR:

"Sondajul nr. 208 este al 2-lea atac la adresa mDOT și este creat de același escroc care a început acest val de furt din fondul comunitar, cu sondajul fals de ardere #177." (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este o platforma acreditata pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.