Știri crypto & Bitcoin - Manager de averi încasează un profit de 1 miliard $ din cumpărarea de BTC în noiembrie - Studenții MIT falimentari ratează câștigul de 13.000% pe BTC gratuit – 16-09-2021

Managerul de active, Ruffer, a obținut un profit de peste 1 miliard $ dintr-o investiție de 600 de milioane $ în Bitcoin, pe care a făcut-o în ...

Știri crypto & Bitcoin - Manager de averi  încasează un profit de 1 miliard $ din cumpărarea de BTC în noiembrie - Studenții MIT falimentari ratează câștigul de 13.000% pe BTC gratuit – 16-09-2021

Manager de averi  încasează un profit de 1 miliard $ din cumpărarea de BTC în noiembrie

Managerul de active, Ruffer, a obținut un profit de peste 1 miliard $ dintr-o investiție de 600 de milioane $ în Bitcoin, pe care a făcut-o în noiembrie 2020.

Vorbind pentru The Times, Hamish Baillie, director de investiții la firma de gestionare a activelor cu sediul la Londra, a dezvăluit că Ruffer și-a închis poziția Bitcoin (BTC) pentru un profit de peste 1,1 miliarde $ în luna aprilie:

"Când prețul s-a dublat, am luat niște profituri pentru clienții noștri în decembrie și la începutul lui ianuarie. Am gestionat în mod activ poziția, iar în momentul în care am vândut ultima tranșă, în aprilie, profitul total a fost puțin peste 1,1 miliarde $".

Baillie a susținut că Ruffer a devenit unul dintre primii manageri de fonduri care au cumpărat BTC în ceea ce a fost o investiție rară pe termen scurt pentru companie. La momentul investiției, prețul Bitcoin depășise 15k $ și creștea la aproape 20k $. Directorul de investiții a atribuit creșterea parabolică a prețului Bitcoin de la sfârșitul anului 2020 blocării pandemiei și plăților de stimulare din SUA. El a spus că societatea și-a vândut participațiile, în parte pentru că investitorii mai tineri nu vor petrece atât de mult timp tranzacționând crypto acum că se încheie blocajele.

Firma a mutat profiturile pe care le-a obținut din tranzacționarea BTC în alte active "protectoare", cum ar fi obligațiunile guvernamentale legate de inflație. Cu toate acestea, Baillie este încrezător că marile instituții financiare, inclusiv Ruffer și Goldman Sachs, vor continua să cumpere Bitcoin, declarând că o altă achiziție "cu siguranță nu este scoasă din meniu":

"Dacă aveți o strategie multi-active, atunci lucrurile care se comportă în moduri diferite sunt foarte utile. Nu are niciun rost să fii multi-activ dacă toate activele tale diferite se mișcă cu aceeași dinamică". (Sursa EN)

Studenții MIT falimentari ratează câștigul de 13.000% pe BTC gratuit

În octombrie 2014, Institutul de Tehnologie din Massachusetts a lansat MIT Bitcoin Project, o inițiativă care a urmărit să ofere BTC în valoare de 500k $, studenților săi.

Studenții au putut pretinde BTC în valoare de 100 $ schimbul completării unui sondaj, ceea ce echivala cu aproximativ 0,3 BTC la momentul respectiv. Proiectul a fost condus de studenții Jeremy Rubin și Dan Elitzer, care au strâns 500k $ de la absolvenții universității și de la reprezentanți ai comunității Bitcoin.

Proiectul a fost menit să încurajeze explorarea activelor digitale și să promoveze campusul ca un centru global de cercetare crypto.

În condițiile în care 3.100 de studenți au profitat de ofertă și BTC în valoare de aproape 200k $ au rămas nerevendicați la momentul respectiv, universitatea a distribuit BTC în valoare de aproximativ 33,8 milioane $ la prețurile actuale.

În timp ce mulți dintre studenți și-au cheltuit, probabil, rezerva de Bitcoin obținută în mod liber, librăria MIT coop lansând suportul pentru BTC ca plată pentru manuale, rechizite școlare și alte mărfuri MIT din septembrie 2014, Bloomberg a vorbit cu o studentă care încă deține Bitcoin pe care MIT i l-a dat în urmă cu șapte ani.

În ciuda faptului că valoarea de 0,3 Bitcoin a scăzut de la 19.500 $ la mijlocul lunii aprilie la aproape 11k $ astăzi, Mary Spanjers, absolventă a MIT, a descris experiența sa cu criptomoneda ca fiind "cu adevărat remarcabilă", adăugând: "Am fost foarte încântată de această experiență:

"Cei mai mulți dintre noi au crezut că este o mică glumă". (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

100+ instrumente digitale pentru monede virtuale ( criptomonede )

Avem 30 de cryptomonede si 66 paritati si 5 stacking options, 2 optiuni de alimentare cu card (depozit VISA si MasterCard), 1 metoda alimentare EUR SEPA, 1 metoda alimentare RON transfer bancar.

Ai un cont de tranzactionare la noi ? Creeaza unul acum